Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Nieuw: flinterdunne wastafelbladen

Nieuw: flinterdunne wastafelbladen
De Calidris-serie van Dansani biedt je de mogelijkheid om jouw badkamer in te richten met precies de luxe die jij wilt. Het maakt niet uit of uw badkamer groot of klein is, omdat de modulaire opbouw van Calidris kan worden aangepast voor alle formaten. Helemaal als je daarbij kiest voor een Shape wastafelblad. Dat blad kan namelijk worden ingekort om exact aan te sluiten bij de gewenste afmeting. Nieuw zijn de flinterdunne wastafelbladen van Shape.

Flinterdunne wastafelbladen voor zuivere lijnen

Nieuw zijn de flinterdunne Shape-bladen. De smalle lijnen voegen een esthetische lichtheid toe aan het toch al lichte en eenvoudige meubeldesign van Callidris. De dikte bedraagt slechts 12 mm en zorgt voor een elegante, minimalistische uitstraling. De bladen hebben een ingebouwde wastafel en zijn verkrijgbaar in vier lichte en donkere kleuren.

Echt maatwerk

Shape-bladen worden op maat gemaakt. Het uitzonderlijk sterke, maar toch lichte en dunne solid surface-materiaal is eenvoudig te verwerken. Dat biedt 100% flexibiliteit als het gaat om vorm, afmetingen en het aantal wastafels.

Dansani - flinterdunne wastafelbladen
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
6 juni 2017
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over badkamers


Producten voor badkamers


Gerelateerde artikelen


Video`s over badkamers


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba