Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Dossier Batibouw 2018

iWall: het eerste haardconcept dat in élke woning past

iWall: het eerste haardconcept dat in élke woning past
Even alle drukte vergeten en wegdromen bij een knisperend haardvuur: het klinkt als een heerlijk scenario. Helaas is het niet voor iedereen mogelijk zich thuis gezellig neer te nestelen bij de open haard. Of toch? iFire maakt als eerste komaf met die opvatting. De expert in hout-, gas- en bio-ethanolhaarden creëerde iWall: een flexibel haardwand-systeem dat in elke woning toepasbaar is. Heb je geen schoorsteen in huis? Woon je in een appartement middenin de drukke stad? iWall maakt het tóch mogelijk om een warm vlammenspel in huis te bewonderen!

Haarden dienen tegenwoordig niet enkel om te verwarmen, het zijn steeds vaker echte stilistische parels in huis. iFire brengt dit jaar dan ook een van de blikvangers op Batibouw. Ontdek er iWall: een gloednieuw, geregistreerd concept met tal van mogelijkheden!

Modulair tot in detail

De zoektocht naar de ideale haardwand is geen gemakkelijke en vaak tijdrovende klus. Elke woning is anders en biedt specifieke mogelijkheden. Ook smaken verschillen, maar omdat iWall uit verschillende, veranderlijke delen bestaat, is er voor ieder wat wils.

Het eenvoudige, modulaire kant-en-klare kastensysteem maakt het mogelijk de wand steeds naar wens aan te passen, meteen tot in de kleinste details of net heel geleidelijk aan. Zo kan die ingebouwde tv-kast in een mum van tijd veranderen in een legplank voor boeken, dvd’s of interieuraccessoires.

Het strakke, witte ontwerp vervangen door een natuurlijke afwerking in eikenhout of donkere moeras eik? Dat kan ook, zelfs meer dan één keer. Op die manier is iWall een tijdloos design, een verrassend meubel en vooral een ontwerp dat elke trend of voorkeur moeiteloos kan volgen.

iWall: het eerste haardconcept dat in élke woning past

Zelfs voor woningen zonder schouw

Less is more is vandaag ook van toepassing op onze woningen. Steeds meer mensen kiezen er bewust voor klein, eenvoudig en tijdloos te wonen. Soms in rustige buurten of landelijk gebied, maar steeds vaker middenin de drukke stad. Jongere generaties kopen steeds vaker een appartement of lage-energiewoning en iWall is hét antwoord op deze trend. De haardwand biedt namelijk een oplossing voor iedere woonkeuze.

iBio & iBio design branden elegant en met ongeziene hoge, natuurlijke vlammen – bijna niet te onderscheiden van een echt houtvuur - en hebben een beperkt vermogen en dito uitstoot. Deze bio-ethanol haarden zijn ingenieus ontwikkelde systemen die geen schoorsteen nodig hebben, noch toevoer van brandstof en/of afvoer van rookgassen. Dankzij het open verbrandingssysteem kan men ze dus onafhankelijk plaatsen en is een haardvuur voortaan ook mogelijk in een appartement, loft of lage-energiewoning. Een apart branderbed dat los staat van het reservoir, maakt de vormgeving uniek en vooral veilig. Noem iBio gerust een icoon onder de bio-ethanolhaarden.

Wie verlangt naar een sfeervol interieur, maar helemaal geen of geringe aansluitingsmogelijkheden heeft, kan zo tóch iWall installeren. Het maakt iFire een pionier in het vak op wereldschaal!
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
21 februari 2017
Bron: King George
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over kachels & open haarden


Producten voor kachels & open haarden


Gerelateerde artikelen


Video`s over kachels & open haarden


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba