Isolatie

Hoe kan ik mijn wanden en plafond isoleren en meteen afwerken?

Hoe kan ik mijn wanden en plafond isoleren en meteen afwerken?
Waarom zou u eerst isoleren en achteraf nog een plaat monteren om uw binnenmuur af te werken? Eurothane G isolatie van Recticel Insulation doet namelijk beide. Deze isolatieplaat heeft een kern in hard PIR-schuim en is aan één zijde bekleed met een gipskartonplaat. Zo isoleert u alle wanden langs de binnenzijde en zijn ze snel behang- of schilderklaar. Een bijkomende dampremmende laag? Niet nodig, want tussen het gipskarton en de isolatie is dit al voorzien. Handig toch?

Eurothane G isolatie is beschikbaar in 3 formaten. Met een beperkte dikte kunt u al uitstekend isoleren dankzij de uiterst goede warmtegeleidingscoëfficiënt (λD = 0,022 W/mK). Dankzij de afgeschuinde kanten kunnen de gipsplaten naadloos worden afgewerkt.

Met de grote platen (260 cm hoog en 60 of 120 cm breed) kunt u snel kamerhoog isoleren.

Eurothane G isolatie - Recticel Insulation

De kleine plaat (120 cm hoog en 60 cm breed) is erg handig om zolders en andere ruimtes te isoleren. Dankzij het compacte formaat krijgt u die makkelijk door bijvoorbeeld een zolderopening. De kleine plaat is ook erg licht, en dus makkelijk door één persoon te dragen en te plaatsen. Het gipskarton is bovendien waterwerend, waardoor u ook perfect kunt isoleren in vochtige ruimtes, zoals een badkamer of een keuken.

Klik hier voor meer informatie over Eurothane G

Ook interessant