Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Makita 18 V haakse slijper scoort hoog op veiligheid en kracht

Makita 18 V haakse slijper scoort hoog op veiligheid en kracht
De nieuwe Makita 18 V haakse slijper is krachtig én veilig tegelijk. Innovatieve technieken zoals Automatic Speed Control, een elektronische rem, heropstartbeveiliging en overbelastingbeveiliging staan daarvoor garant. Dankzij Automatic Speed Control schakelt de koolborstelloze motor bij weerstand automatisch terug naar een lager toerental voor behoud van kracht. Zo levert deze accuslijper bijna dezelfde prestaties als een vergelijkbaar gesnoerd model. De rem laat de machine binnen drie seconden stilstaan en de heropstartbeveiliging voorkomt het ongewild starten van de motor. Samen met de prettige overbelastingbeveiliging biedt dit de gebruiker optimale veiligheid en comfort tijdens het slijpen of afbramen.

De Makita DGA506 125 mm 5,0 Ah 18 V haakse slijper is voorzien van een krachtige, energiezuinige koolborstelloze motor. Groot voordeel is dat de accuslijper door de elektronische sturing tijdens slijpen of afbramen constant op toeren blijft waar slijpers zonder elektronica in toeren terugzakken. Gebruikers hoeven hier niet langer zelf op te letten, de machine regelt dit automatisch. Deze accuslijper werkt hierdoor zeer efficiënt en energiezuinig waardoor gebruikers meer meters kunnen maken op één acculading.
De Makita DGA508 beschikt over dezelfde eigenschappen, maar is tevens uitgerust met een lepel(veiligheids)schakelaar.

Makita 18 V haakse slijper scoort hoog op veiligheid en kracht

Positieve ervaringen gebruikers

Gebruikers zijn enthousiast over deze nieuwe 18 V haakse slijper die slechts 2,5 kg weegt en een prettige smalle handgreep heeft. De Kok Bouwgroep werkt sinds kort met de Makita DGA506 en gebruikt de machine onder andere voor het slijpen van draadeinden, ankers en schroeven. “Deze accu haakse slijper heeft meer power, het is net of je slijpt met een gewone slijptol op snoer. En het voordeel is dat je kunt doorwerken zonder dat hij hapert, zelfs als je wat meer duwt of weerstand geeft. Dat is met onze andere accuslijper wel anders, die springt regelmatig in zijn beveiliging”, aldus Rudolf van Vossen Ook over de rem is hij te spreken. “De rem is makkelijk én veiliger. Je kan de slijper sneller naast je wegleggen en zonder dat je je vingers eraan bezeerd. Binnen drie seconden staat de machine stil.” Kijk voor alle informatie over de technische specificaties op www.makita.nl.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
6 april 2016
Bron: DeJong&Verder
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over Gereedschap


Producten voor Gereedschap


Gerelateerde artikelenBouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba