Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Makita draadeinddop zorgt voor hogere productiviteit

Makita draadeinddop zorgt voor hogere productiviteit
Draadeinddoppen van Makita rekenen af met het handmatig in- en uitdraaien van draadeinden. Met de nieuwe draadeinddop op een boor-/schroefmachine kunnen gebruikers de draadeinden nu machinaal in- en uitdraaien. Het resultaat is tijdwinst, een hogere productiviteit en veel minder last van vermoeidheid in armen en handen.

Vooral voor installateurs is het in- en uitdraaien van draadeinden een veelvoorkomende bezigheid. Dankzij het machinaal indraaien kunnen zij nu tot drie keer sneller en dus efficiënter werken. De Makita draadeinddoppen zijn leverbaar in drie schroefdraadmaten, 6 mm (M6), 8 mm (M8) en 10 mm (M10). Ze zijn geschikt voor gebruik in combinatie met een boor-/schroefmachine met slipkoppeling.

Makita draadeinddop zorgt voor gemak en hogere productiviteit

De draadeinddoppen maken onderdeel uit van Makita's assortiment Prestatieverbeteraars. Deze verbruiksartikelen zorgen voor de beste verbinding tussen het gereedschap en het materiaal, waardoor de bewerking van het product beter, sneller, stiller of nauwkeuriger verloopt en de productiviteit toeneemt.

Makita draadeinddop zorgt voor gemak en hogere productiviteit
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
10 september 2015
Bron: DeJong&Verder
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over Gereedschap


Producten voor Gereedschap


Gerelateerde artikelenBouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba