Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Makita schroefmachine maakt meer meters met één accu

Makita schroefmachine maakt meer meters met één accu
Makita lanceert een 18 V schroefmachine die is uitgerust met een energiezuinig auto start-stop systeem. De machine verbruikt alleen stroom als het bit wordt ingedrukt. De motor stopt automatisch zodra de bevestiging gemaakt is. Pas als de volgende schroef aan de beurt is, start de machine weer. Hierdoor is deze schroefmachine ongekend energiezuinig en kunnen gebruikers meer meters maken op één acculading. Deze nieuwe Makita schroefmachine is specifiek geschikt om gips-, vezelcement- of houten platen te bevestigen op constructies van hout of metal stud.

De motor van de Makita 18 V schroefmachine DFS452 gaat pas draaien als het bit wordt ingedrukt. Gebruikers hoeven dus niet langer handmatig in en uit te schakelen. Dankzij het auto start-stop systeem en de energiezuinige koolborstelloze motor gaat de schroefmachine zo zuinig mogelijk om met de energie van de accu. Wanden en plafonds kunnen efficiënter worden geplaatst en de afbouwers kunnen seriematig meer schroeven verwerken op één dag zonder van accu te hoeven wisselen. Met 4000 toeren per minuut is de schroefmachine niet alleen energiezuinig maar ook snel.

Enthousiaste reacties

Tijdens de Bouwbeurs in februari heeft Makita de 18 V schroefmachine met het slimme auto start-stop systeem al gedemonstreerd. Bezoekers reageerden enthousiast; "Kenners zagen onmiddellijk het grote voordeel van deze energiezuinige schroefmachine: meer meters maken met één accu", vertelt kennisdeler Ike. Beursbezoekers noemden de nieuwe energie-spaarfunctie in een bestaande machine 'simpel, maar briljant'. Ike benadrukt verder dat de Makita DFS452 zich heel prettig laat bedienen door zijn fijne en compacte pasvorm, uitstekende balans en vanwege zijn lage gewicht.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
6 juli 2015
Bron: DeJong&Verder
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over Gereedschap


Producten voor Gereedschap


Gerelateerde artikelenBouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba