Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Norbord lanceert osb-plaat voor de doe-het-zelver

Norbord lanceert osb-plaat voor de doe-het-zelver
Norbord, producent van OSB-platen, stelt Panel2 voor. De nieuwe plaat is oersterk, duurzaam én heeft een gebruiksvriendelijk formaat. Panel2 is vierzijdig voorzien van tand en groef en dus perfect voor de snelle beplating van daken, ondervloeren en wanden. Kortom, de ideale plaat voor doe-het-zelvers en zelfstandige professionals.

Robuust en gebruiksvriendelijk

De Panel2-platen bestaan uit verschillende lagen houtschilfers. Dit type plaat heeft geen zwakke plekken of knoesten en biedt - in tegenstelling tot multiplex - een constante sterkte en stijfheid. Panel2 is robuust, een troef die op geen enkel moment afbreuk doet aan het gebruiksgemak. Integendeel, Panel2-platen hebben een handig formaat (59 x 170 cm) en een laag gewicht (11 kg).

De platen met een oppervlakte van exact 1 vierkante meter zijn makkelijk in de auto te transporteren, onder de arm te dragen en te manoeuvreren door traphallen, gangen en deuren. Ook plaatsen gaat vlot, dankzij de aan vier zijden voorziene tand en groef. Voor een nog hogere sterkte van de voegen kunnen de Panel2-platen extra verlijmd worden.

Duurzaam en veilig

Panel2-platen worden geproduceerd zonder toevoeging van formaldehyde lijm en zijn bijgevolg 100% veilig in gebruik. De houtschilfers zorgen voor een veel efficiënter gebruik van de houtvezels. Deze zijn afkomstig van jonge bomen uit verantwoord beheerde bossen. Het is precies deze jonge aanplant die bossen vitaal houdt en die extra veel CO2 absorbeert. Vanzelfsprekend zijn de nieuwe Panel2-platen drager van het FSC-keurmerk.

Snel en creatief

Als wandbeplating of als ondergrond voor platte en hellende daken en vloeren is Panel2 de snelle oplossing voor alle bouw- en renovatieklussen. Ook voor toepassingen in de badkamer of keuken, want het plaatmateriaal is perfect geschikt voor vochtige ruimtes, mits voorzien van een afwerking, vernist of gelakt.

Door het gebruik van Panel2 kan de doe-het-zelver echter ook creatief aan de slag. Een bibliotheekkast bouwen, een tafel of een badkamermeubel? Met het makkelijk te verzagen lichtgewicht dat Panel2 is, kan het allemaal.

Norbord beloont de creativiteit van de Panel2-gebruiker! Realiseer een project met de nieuwe platen, stuur een sprekende foto in en maak kans om het aankoopbedrag van het Panel2-plaatmateriaal terug te winnen. Elke maand kiest de OSB-producent twee winnaars uit de inzendingen.

Meer informatie over Panel2 en over de wedstrijd op www.panel2.eu.

Panel2-platen zijn te verkrijgen bij Makro, Cras, SFIC en bij de betere houthandelaar.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
27 mei 2015
Bron: vpr consult
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba