Verbouwen

Haal jouw gratis boekenpakket op tijdens Batibouw 2017

Haal jouw gratis boekenpakket op tijdens Batibouw 2017
Vanaf deze week zijn de boeken Compleet Wonen / Energiewijzer te koop bij alle dagbladhandelaars in Vlaanderen (prijs = 9,98€). Je hebt bouw- of renovatieplannen en je koestert de ultieme woningdroom. Dit boekenpakket komt je dan ongetwijfeld goed van pas. Hij loodst je op een heel concrete en praktische manier door de processen van aankoop, bouw en renovatie. Deze gidsen staan niet alleen boordevol informatie , maar vormt ook een inspiratieboek met tal van mooie architectuur-, product- en interieurfoto’s.

Een totaal overzicht van wettelijke bepalingen en verplichtingen voor ieders bouwproject als up-to-date de verschillende bouwpremies in 2017.

Van de voorbereiding tot de uitvoering en afwerking , gewapend met deze handige bouwgidsen kan je je bouwproject volledig realiseren!

Wil je GRATIS dit boekenpakket ontvangen? Schrijf je in via Build for Life en download de voucher… Ben je reeds geregistreerd? Log dan hier in. Overhandig jouw voucher aan de stand van Bouwinfo. Je vindt hen terug in het adviespaleis van Batibouw- PA023 (PATIO).

Ook interessant