Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Nieuwe Compleet Wonen is uit  

Nieuwe Compleet Wonen is uit
Sinds vorige week zijn de boeken Compleet Wonen / Energiewijzer te koop bij alle dagbladhandelaars in Vlaanderen. Dit is een onmisbaar pakket voor iedereen met (ver)bouwplannen. Je vind er onder andere een overzicht terug van alle bouwmaterialen maar ook de recente bouwpremies en regelgeving in 2016! Nu krijgt u er ook een Batibouw inkomticket bij kado! Je hebt bouw- of renovatieplannen en je koestert de ultieme woningdroom. Dit boekenpakket komt je dan ongetwijfeld goed van pas. Hij loodst je op een heel concrete en praktische manier door de processen van aankoop, bouw en renovatie. Deze gidsen staan niet alleen boordevol informatie , maar vormt ook een inspiratieboek met tal van mooie architectuur-, product- en interieurfoto’s.
Een totaal overzicht van wettelijke bepalingen en verplichtingen voor ieders bouwproject als up-to-date de verschillende bouwpremies in 2016.

Van de voorbereiding tot de uitvoering en afwerking , gewapend met deze handige bouwgidsen kan je je bouwproject volledig realiseren!

Nieuwe Compleet Wonen is uit met Batibouw inkomticket
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
4 maart 2016
Bron: Sipro Media
Nieuwsarchief:   

Nog meer boeken

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba