Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Lekker plonzend de zomer in

Lekker plonzend de zomer in
Opbouwzwembaden zijn erg populair omdat ze relatief goedkoop zijn en eenvoudig te plaatsen. Maar de aanschaf en aanleg van een echt zwembad is helemaal een festijn in het kwadraat. Een privé-zwembad is gewoon top. Het hele gezin geniet ervan. Wat u ook kiest, spreek een betrouwbare en ervaren partner aan.

Een opbouwzwembad zet je in de zomer in no time op en wanneer het warme seizoen weer voorbij is laat je het bad gewoon leeglopen en berg je het op. Maar let op, er zijn enkele punten waarop u moet letten bij de plaatsing van een zwembad. Zoek een plaats in uw tuin op het gras waar de oppervlakte vlak is. Enkele centimeters niveauverschil kunnen ervoor zorgen dat het water naar één kant helt. Zorg voor een stevige ondergrond, geen modder, zand of losse ondergronden. Plaats uw Intex zwembad ook nooit onder een boom of vlakbij grote struiken. Te veel bladeren kunnen ervoor zorgen dat het water vlugger groen wordt. Hoe zonniger de plaats waar uw zwembad staat, hoe vlugger deze zal opwarmen. Indien mogelijk kan u in de buurt elektriciteit en watertoevoer voorzien. Hou er ook rekening mee dat het zwembad na de zomer geledigd moet worden dus een afvoerputje dichtbij handig is. Leg steeds een grondzeil, ook katten en honden houd je maar beter uit de buurt.

Een zwembad comme il faut

Voor echte Starline zwembaden klopt u best aan bij een adviseur. Hij of zij informeert u over het complete traject en selecteert samen met u de dealer voor de realisatie. Onze raad: maak snel een afspraak.

Deze zwembaden zijn uit één stuk vervaardigd. Alle onderdelen worden op voorhand gemonteerd. Hierdoor zijn er weinig bouwkundige werkzaamheden nodig op de werf. Binnen één week een zwembad voor uw woning is echt te gek.

Het hele jaar genieten

Alleen een efficiënte aanpak maakt zoiets mogelijk. De afwerking en accessoires zorgen ervoor dat zwembad er prachtig uitziet met alles erop en eraan: randstenen, terrastegels, trappen, verlichting, jetstreams, buitendouches of een Starline spa. Automatische afdekking, systemen voor waterbehandeling en bodemzuigers doen het werk zodat u het hele jaar geniet. Een onzichtbaar weggewerkte en geautomatiseerde afdekking zorgt ervoor dat uw zwembad schoon, veilig en energiebesparend is.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
29 mei 2017
Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert
Nieuwsarchief:   

Meer tuin nieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over Zwembaden en spa`s


Producten voor Zwembaden en spa`s


Gerelateerde artikelen


Video`s over Zwembaden en spa`s


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba