Tuin

Handige montagefilmpjes voor het plaatsen van afrasteringen

Gebruiksvriendelijkheid. Het is één van de uitgesproken troeven van alle Betafence-afrasteringssystemen. Betafence maakt die reputatie nu nog extra waar en ontwikkelde een aantal montagefilmpjes die het installeren van haar omheiningen nog eenvoudiger maken. Handleidingen in beeld, met stap voor stap begeleiding. Bekijk de filmpjes nu op YouTube of op de website van betafence bij het betreffende product.

Voorbeeld

Wie op het punt staat een Betafence-omheining te plaatsen, maar toch nog aarzelt om de handen uit de mouwen te steken, neemt eerst een kijkje op YouTube (www.youtube.com). Gewoon de naam van de afrastering ingeven en het montagefilmpje in kwestie verschijnt op je scherm.
Geen theorie of saaie opsomming van wat je te doen staat, maar duidelijke richtlijnen ondersteund door heldere beelden uit de praktijk. Je ziet een man aan het werk; hij is je voorbeeld doorheen het volledige plaatsingstraject. De ingezoomde beelden tonen alle handelingen in detail. Ook de gebruikte materialen en specifieke toepassingsvereisten komen aan bod.

Aan de slag!

Er zijn onder andere filmpjes over de populaire paneelafsluiting Bekafor Classic, over het Zenturo-afrasteringssysteem bestaande uit Zenturo-panelen en over Pantanet, tuingaas op rollen te plaatsen in combinatie met Bekaclip-P palen.

Welk systeem voor jou ook van toepassing is, elk filmpje is een handige stap-voor-stap leidraad. Van de opmeting van het terrein en het graven van putten voor de palen over de betonneringswerkzaamheden tot het plaatsen en bevestigen van de panelen en/of het aanspannen van het gaas.

Speciale toepassingsvereisten worden eveneens toegelicht. Hoe een hoek maken? Of hoe bevestigen op een voetstuk? En na het bekijken van de filmpjes loopt ook de installatie op een helling of tegen een muur van een leien dakje.