Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Faldivia is de nieuwe snelsluitende poort van Betafence

Faldivia is de nieuwe snelsluitende poort van Betafence
Betafence innoveert. Het resultaat vandaag is de introductie van de innovatieve Faldivia ‘speed folding gate’. U leest het goed, deze poort zonder geleiding vouwt haar poortvleugels snel open en dicht. Met een instelbare snelheid van ca. 1 meter per seconde zijn bedrijfsterreinen en specifieke zones in geen tijd veilig afgesloten.

Faldivia is bijzonder geschikt voor toegangen met hoge beveiligingsvereisten, zoals vaak het geval is op industriële terreinen en productiesites, maar ook in de sector van energie en nutsvoorzieningen, in infrastructuur en transport.

Doordacht, slim en robuust

Over de constructie van de Faldivia ‘speed folding gate’ is grondig nagedacht. Zo openen de poortvleugels standaard naar binnen en wordt de gesloten poort magnetisch dichtgehouden. Daarvoor zorgt een elektromagnetisch slot met maximale druk van 540 kg bij sluiting.
Dankzij de geïntegreerde hoogwaardige veiligheidstechnologie stopt de vouwpoort automatisch wanneer een hindernis wordt waargenomen.

Is de poort geopend, dan bevinden de vleugels - standaard uitgevoerd in staal, op verzoek ook mogelijk in aluminium - zich achter de vuurverzinkte palen (EN ISO 1461). Niet alleen zijn ze zo beschermd tegen potentiële beschadiging door vrachtwagens en andere voertuigen, maar wordt tevens een maximale doorgangsbreedte gecreëerd.

De poortaandrijving (vermogen 0,3 kW) is bijzonder krachtig en is, onder een rvs-afdekking, gemonteerd bovenop de paal. Overbrenging gebeurt door middel van hoogwaardige olie, zodat ook bij extreem lage temperaturen de werking gegarandeerd blijft.
Faldivia-poorten zijn slim; de smart bediening biedt tal van mogelijkheden op vlak van programmatie en van extra toegangscontrole. Zo bijvoorbeeld kan een inductielus op de sturing worden aangesloten.

Faldivia is de nieuwe snelsluitende poort van Betafence

De massieve constructie, met verzinkte uitvoering, gegoten scharnierbehuizing en dubbele kogellagers, maakt de Faldivia-poort uitermate geschikt voor installatie in veeleisende omgevingen.

Faldivia is er met poortvleugels tot 12.000 mm breed, wordt aangeboden in een hoogte tot 3.000 mm (andere afmetingen op aanvraag) en in elke RAL-kleur.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
12 juni 2017
Bron: Betafence
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3808 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba