Second Home

Genieten van authentiek Spanje in een eigen vakantiehuisje

Nooit eerder was de vraag naar reizen naar Spanje zo groot als dit jaar. Landen als Turkije en Griekenland geven veel toeristen vanwege de maatschappelijke onrust een onveilig gevoel. De korte vliegafstand, het zonnige klimaat en de fraaie zandstranden maken van Spanje een gewild alternatief. Genieten van alles wat het land te bieden heeft, maar het massatoerisme vermijden? Kijk eens bij Recreatiewoning.nl: hier vind je een kleinschalig aanbod van vakantiehuizen aan de minder bekende Costa’s waar het heerlijk toeven is, weg van alle drukte.

De best bewaarde geheimen van Spanje

Iedereen kent de Costa Brava, de Costa Blanca en de Costa del Sol. Maar veel minder bekend zijn de Costa Dorada, de Costa Calida en de Costa del Azahar. Toch zijn juist ook deze Spaanse regio’s een perfecte basis voor een heerlijke vakantie. Maak prachtige wandelingen tussen de sinaasappelbomen aan de Costa del Azahar, geniet van de brede zandstranden van de Costa Dorado of ontdek het authentieke Spaanse leven aan de Costa Calida. Vermijd wachtrijen bij het buffet en de vermoeiende strijd om een ligbedje bij het zwembad en breng een ontspannen vakantie door in een vakantiehuisje aan een van de minder bekende Costa’s van Spanje. Buen viaje!

Authentiek genieten aan de Spaanse kust

Genieten van authentiek Spanje in een eigen vakantiehuisjeTussen de bekende Costa Brava en Costa Blanca ligt de Costa del Azahar: een gemoedelijke, natuurrijke regio die volop te bieden heeft. Fietsen, wandelen of een bezoek brengen aan Valencia, de sinaasappelstad die bekend staat om de hedendaagse architectuur: de Costa del Azahar is een prima uitvalsbasis. Voor wie van strandvakanties houdt, maar de volle stranden in populaire badplaatsen als Salou, Lloret de Mar en Benidorm wil vermijden, is de Costa Dorada een aanrader: een prachtige kustregio met fijne stranden. Voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis zijn hier bovendien de Moorse invloeden nog terug te vinden. Genieten van zon, zee, strand en natuur met het hele gezin? Ontdek de Mar Menor aan de Costa Calida, de grootste binnenzee van Europa. Doordat de zee redelijk kalm is, is dit de perfecte plek voor waterliefhebbers van alle leeftijden.

Gratis met Bouw & Wonen naar Second Home Expo

Op 29 september tot en met 1 oktober 2017 vindt de beurs Second Home Expo in Brussels Expo plaats.

U kunt hier uw gratis inkomtickets downloaden

Ook interessant