Isolatie

Maak kans op een housewarming van Recticel Insulation

Maak kans op een housewarming van Recticel Insulation
Recticel Insulation vernieuwt haar website. Op de compleet nieuwe website vinden zowel bouwers/verbouwers als bouwprofessionals uitgebreide informatie over alle Recticel isolatieproducten en -oplossingen. De site begeleidt de bezoeker als een isolatiegids tot de juiste oplossing met heel wat installatievideo’s, technische specificaties en cases.

Neem deel aan de wedstrijd en maak kans op een housewarming

Naar aanleiding van de lancering van deze nieuwe website, is er ook een leuke wedstrijd. Iedereen die tussen 1 januari en 30 juni 2018 Recticel isolatie aankoopt of laat plaatsen, maakt kans op een super-de-luxe housewarming. Meer info op www.recticelinsulation.be



De nieuwe website van Recticel Insulation biedt iedereen een pasklaar antwoord op elke isolatievraag. Recticel geeft advies op maat met specifieke isolatieoplossingen voor elk project. Gebruiksvriendelijkheid staat centraal dankzij een verbeterde structuur en navigatie. Het is niet 'zo maar' een website: het weerspiegelt hoe Recticel Insulation toegevoegde waarde creëert voor alle mogelijke sectoren. Handige productfilters en -calculators leiden de bezoeker tot de meest geschikte isolatieoplossing voor elk project. Enkele mooie referenties en testimonials bieden inspiratie.

De site maakt gebruik van de nieuwste technologieën om de bezoeker, zowel bouwprofessionals, doe-het-zelvers als particulieren die een beroep doen op een vakman, de best mogelijke ervaring aan te bieden. De nieuwe website betekent een belangrijke stap voor de groei van het merk Recticel Insulation. Neem regelmatig een kijkje op www.recticelinsulation.be en blijf op de hoogte van alle Recticel productinnovaties en laatste nieuwtjes.

Ook interessant