Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

BAM verwerft omvangrijke bouwopdracht vijf Britse scholen

BAM verwerft omvangrijke bouwopdracht vijf Britse scholen
De Britse overheidsorganisatie ESFA (Education and Skills Funding Agency) heeft BAM Construct UK (het utiliteitsbouwbedrijf van Koninklijke BAM Groep nv in het Verenigd Koninkrijk) geselecteerd als voorkeursaanbieder voor de bouw van vijf scholen voor voortgezet onderwijs. De opdracht maakt deel uit van een raamovereenkomst voor onderwijsinstellingen in het noordoosten van Engeland, die dringend aan vernieuwing toe zijn (het zogenoemde Capital Framework North East Batch A of priority schools).

BAM start met de bouw van de middelbare school Kepier in Houghton Le Spring. Toekomstige scholen betreffen twee onderwijsinstellingen in Hartlepool (English Martyrs School and Sixth Form College en High Tunstall College of Science), alsmede Whickham School in Newcastle upon Tyne en Durham Community Business College. De gezamenlijke contractwaarde van de scholen is circa € 75 miljoen.

Het ontwerp van de scholen wordt verzorgd door architectenbureau Ryder, waarbij BAM Design het detailontwerp bij enkele scholen op zich neemt.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
12 oktober 2017
Bron: BAM
Nieuwsarchief:   

Meer bouwnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3808 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba