Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Foruminvest en ARES 2002 starten bouw Shopping Center Gran Roma

Foruminvest en ARES 2002 starten bouw Shopping Center Gran Roma
Foruminvest en ARES 2002, een dochteronderneming van de FRESIA Group, starten de bouw van het winkelcentrum 'Gran Roma' in Rome. Het winkelcentrum heeft een omvang van 31.000 m2 b.v.o. winkelruimte en 1.800 (gedeeltelijk ondergrondse) parkeerplaatsen en ligt aan de oostkant van de interne ringweg van Rome. De opening is voorzien in maart 2019.

Het winkelcentrum 'Gran Roma' heeft 98 units met bekende winkelketens zoals ZARA, H & M, MediaWorld (MediaMarkt), Cisalfa (Intersport), Maison du Monde, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Flying Tiger, Calzedonia, Sephora en tal van bekende nationale ketens zoals Tezenis, Zuiki en Kasanova.

Het ontwerp van 'Gran Roma' wordt gekenmerkt door een hedendaagse, moderne architectuur met respect voor de omgeving. Het winkelcentrum bestaat uit twee retailniveaus en heeft een sterke en duidelijk winkelcircuit met een atrium en groot foodcourt op +1 niveau. Ruime passages met grote vides zorgen voor optimale zichtbaarheid en interactie tussen de twee niveaus. De 1.800 comfortabele en gemakkelijk bereikbare parkeerplaatsen bevinden zich op de begane grond en in een ondergrondse parkeergarage.
Een van de belangrijkste kenmerken van het winkelcentrum is de foodcourt met diverse horecaconcepten waarop bezoekers een prachtig uitzicht hebben op de omgeving, in het bijzonder de resten van een historisch Romeins aquaduct.

De combinatie van een hoge kwaliteit architectuur, de huurdersmix, locatie en het verzorgingsgebied maakt 'Gran Roma' de nieuwe winkelbestemming aan de oostzijde van Rome.

Forum Real Estate Management zal het winkelcentrum in beheer nemen na de opening.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
5 september 2017
Bron: ForumInvest
Nieuwsarchief:   

Meer bouwnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba