Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Startsein bouw Bloesemhof in Utrecht  

Startsein bouw Bloesemhof in Utrecht
Zondag Ontwikkeling en BAM Wonen hebben op donderdag 13 april tijdens een feestelijk bijeenzijn voor kopers en andere betrokkenen het startsein gegeven voor de bouw van 34 woningen in het project Bloesemhof in Utrecht. Mevrouw De Leeuw, gebiedsmanager van de gemeente Utrecht, heeft in bijzijn van de nieuwe bewoners de officiŽle openingshandeling aangekondigd, waarna de kopers deze handeling, het leggen van de begane grondvloer, hebben uitgevoerd. Vervolgens werd gezamenlijk getoost op een succesvolle bouw. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Startsein bouw Bloesemhof in Utrecht

Bloesemhof bestaat uit 34 prachtige en royale eengezinswoningen in het fruitkwartier aan de Laan van Chartroise. Het fruitkwartier maakt onderdeel uit van de opkomende wijk Ondiep, waar veel wordt ontwikkeld. De wijk ligt op tien minuten afstand van het centrum van Utrecht, met veel voorzieningen in de directe omgeving.

De woningen met plat dak, type Appelbloesem (veertien woningen), hebben een statige uitstraling en zijn gelegen aan de Laan van Chartroise. De Appelbloesem XL (vier woningen) heeft nog een volledige derde verdieping. De woningen van type Perenbloesem (zestien woningen) zijn voorzien van een karakteristieke mansardekap en zijn gelegen aan de Tomaatstraat en de Framboostraat. Duurzaamheid en milieu staan bij Bloesemhof hoog in het vaandel. Er is daarom ook gekozen voor energiezuinige woningen en krijgen de woningen standaard zonnepanelen. Het ontwerp van de woningen is verzorgd door LEVS architecten. Naar verwachting worden de woningen eind 2017/begin 2018 opgeleverd.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
18 april 2017
Bron: BAM
Nieuwsarchief:   

Meer bouwnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba