Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Polikliniek van de toekomst voor ziekenhuis Gelderse Vallei  

Polikliniek van de toekomst voor ziekenhuis Gelderse Vallei
Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede en Strukton Worksphere tekenden deze week een contract voor de renovatie van alle poliklinieken. In de komende twee jaar zullen de poliklinieken in het ziekenhuis aangepast worden aan de wensen en eisen van de toekomst. De eerste verbouwingen starten in de poliklinieken van afdelingen cardiologie, oncologie, neurologie, chirurgie en op de preoperatieve polikliniek. De poliklinieken blijven gedurende de verbouwingen in bedrijf. De veiligheid voor de patiënt en bezoeker gaat boven alles bij deze renovatie.

De poliklinieken worden gerenoveerd en gemoderniseerd en krijgen een nieuwe indeling. Strukton Worksphere zal in bouwteamverband het proces integraal aanpakken, waarbij zowel het bouwkundige, werktuigbouwkundige als elektrotechnische ontwerp alsook de uitvoering onderdeel is van de opdracht.

Gefaseerde aanpak

In de aanpak van Strukton Worksphere wordt door de gefaseerde aanpak en veel aandacht voor veiligheid en kwaliteit, de hinder beperkt en de continuïteit van de zorg gegarandeerd. Een vast uitvoeringsteam van Strukton Worksphere zal vanuit de LEAN-filosofie de aanpassingen in de poliklinieken realiseren. De aanvoerroutes door het ziekenhuis, het transport met afgesloten (rol)containers; alles is erop gericht om hinder door geluid, trillingen of stof te voorkomen. De zorg gaat immers continu door. Het comfort en de veiligheid voor patiënten, bezoekers en medewerkers is eerste prioriteit tijdens deze renovatie.

Specialisten pur sang

Een integraal technisch team van Strukton Worksphere, waarin elektrotechnische, werktuigbouwkundige, regeltechnische en bouwkundige expertise is geborgd, is gespecialiseerd in het inrichten van een veilige en goed georganiseerde uitvoering bij zorginstellingen. Continuïteit van de zorgverlening en het minimaliseren van tot overlast leidende factoren zijn hierbij ons uitgangspunt. Met de start van de polikliniek van de toekomst zet Ziekenhuis Gelderse Vallei een nieuwe stap naar de beste zorg in een gezond gebouw.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
17 maart 2017
Bron: Strukton
Nieuwsarchief:   

Meer bouwnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba