Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Dossier Batibouw 2018

Batibouw 2016: een eerste blik op de beurs  

Batibouw 2016: een eerste blik op de beurs
Van donderdag 25 februari tot en met zondag 6 maart zwaaien de deuren van Batibouw opnieuw open. Met een duizendtal exposanten die 14 sectoren vertegenwoordigen, is Batibouw de grootste en belangrijkste beurs in de bouw-, renovatie- en woonsector. Dit jaar heeft Batibouw twee grote thema’s. ‘Laat u goed omringen van A tot Z’ wil de gidsende rol van de beurs benadrukken. De meeste mensen bezoeken de beurs als bouwers en verbouwers, maar ook professionelen waaronder architecten, installateurs en elektriciens zijn er aanwezig. Voor de exposanten is het belangrijk om zowel particulieren als professionelen te ontvangen op hun stand. Voor advies over hun projecten kunnen de bezoekers terecht bij de exposanten, die hen met raad en daad zullen bijstaan. Ook in het adviespaleis kunnen bezoekers zich laten omringen door experts van de verschillende overheden, financiële instellingen, bouwfederaties en architectenverenigingen. BATIBOUW is de grootste beurs voor elk van haar sectoren, van dakafwerking over keukenapparatuur tot tuininrichting. Wie Batibouw bezoekt en om welke reden dan ook, het aanbod is uitgebreid en goede raad is nooit ver af.

Dat staat in direct verband met het thema ‘Ervaar Batibouw met uw 5 zintuigen’. Batibouw bezoeken betekent een meerwaarde in het aankoopproces van de consument, omdat ze er kunnen kijken, vergelijken, aanraken, uitproberen enzovoort. Zo wordt Batibouw een échte ervaring en een belangrijke stap tussen online research en de actie tot aankoop.

Naast de exposanten die hun meest innovatieve producten voorstellen, worden debatten en evenementen georganiseerd die de bezoeker kan bijwonen.

Praktische informatie

Plaats: Brussels Expo – Belgiëplein 1 – 1020 Brussel

Openingsuren en dagen:

Professionele dagen:
- Donderdag 25 februari 2016 van 10u00 tot 18u30
- Vrijdag 26 februari 2016 van 10u00 tot 21u00 (nocturne)

Dagen voor particulieren:
- Van zaterdag 27 februari tot en met zondag 6 maart 2016 van 10u00 tot 18u30.
- Dinsdag 1 en donderdag 3 maart: 10u00 tot 22u00 (nocturne)
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
27 december 2015
Bron: Batibouw
Nieuwsarchief:   

Meer bouwnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba