Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

BIS 2017

Koramic lanceert keramische gevelplaat op bis 2016  

Koramic lanceert keramische gevelplaat op bis 2016
Wilt u uw dak esthetisch isoleren zonder aan de interne afwerking te raken? Dat kan nu dankzij de nieuwe Koramic keramische gevelplaat! Bij een hellend dak wordt de isolatie meestal aangebracht tussen de spanten of kepers. In geval van een renovatie betekent dit dat u het bestaande onderdak en de interne afwerking van de dakvlakken moet weghalen. Uiteraard is dat niet altijd de meest interessante oplossing. Een alternatief is dat u de isolatie bovenop de draagstructuur laat plaatsen. We spreken dan van een sarkingdak. Als u kiest voor een sarkingdak, moet u wel afrekenen met een afwerkingsprobleem. De isolatie steekt namelijk uit boven de gevel. Het hoogteverschil moet u afwerken met een boordplank en gevelpannen, wat niet altijd de gewenste esthetische en duurzame resultaten oplevert.

Wienerberger, fabrikant van hoogwaardige keramische bouwmaterialen en concepten, heeft hiervoor een alternatief ontwikkeld in de vorm van een keramisch gevelplaat. Het gaat om een gevelafwerking met een extra lange flap (nuttige hoogte 206 mm), die het verschil tussen de topgevel en de hogere isolatie overbrugt.

De keramische gevelplaat wordt onzichtbaar bevestigd, wat esthetisch een wereld van verschil oplevert in vergelijking met andere op de markt verkrijgbare gevelplaten. Ook heeft u in vele gevallen geen boordplank meer nodig en kunt alles keramisch afwerken. Bovendien is deze oplossing duurzaam, aangezien de keramische elementen een lange levensduur en dezelfde kwaliteiten hebben als de Koramic kleidakpannen van Wienerberger. Het handige hulpstuk is combineerbaar met de Stormpan 44 en de Stormpan 993 en uiteraard in dezelfde kleuren verkrijgbaar.

Voor meer info: www.koramic.com

U vindt Koramic tijdens BIS 2016 van 8 tot en met 16 oktober in Flanders Expo, stand 1324


Koramic lanceert keramische gevelplaat op bis 2016
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
8 september 2016
Bron: Wienerberger
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over Isolatie


Producten voor Isolatie


Gerelateerde artikelen


Video`s over Isolatie


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba