Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Makita combineert kruislijn- en puntlaser in één apparaat

Makita combineert kruislijn- en puntlaser in één apparaat
Het assortiment meetapparatuur van Makita is uitgebreid met een kruislijn- en (vijf)puntlaser in één. De kruislijnlaser is zelfnivellerend en produceert een heldere horizontale en/of verticale lijn die tot 15 meter zichtbaar is. Met een detector zijn de lijnen zelfs zichtbaar tot 60 meter. Daarnaast projecteert de puntlaser vier extra laserpunten, links-rechts en beneden-boven de lijn. Dat maakt dit nieuwe meetapparaat geschikt voor uitlijning op 90 tot 180 graden boven en zijwaarts.

De compacte Makita kruislijn- en puntlaser SK103PZ werkt snel, eenvoudig en nauwkeurig. Het apparaat beschikt over handige functies, die het foutloos uitzetten en bepalen van meetpunten vergemakkelijken. De laser is zelfnivellerend tot 4 graden en voorzien van een lock modus voor lijnen onder een hoek. Ook is de laser uitgerust met een pulse-power modus. De power zorgt voor een betere zichtbaarheid van de lijnen en de pulse regelt een betere standtijd per set batterijen. De kruislijnlaser is voorzien van een ¼” statiefschroefdraad en kan daarmee bevestigd worden op alle gangbare statieven voor fotocamera’s. Kijk voor de technische specificaties op www.makita.nl.

Makita combineert kruislijn- en puntlaser in één apparaat

Handige extra’s

De nieuwe kruislijn- en puntlaser is zowel binnen als buiten te gebruiken en ideaal voor aannemers, tegelzetters en schrijnwerkers. De IP54 classificatie garandeert dat de laser stof- en waterdicht is en dus geschikt voor gebruik op de bouwplaats. Makita levert de gecombineerde kruislijn- en puntlaser met een handige magnetische montagebeugel en een reflecterende magnetische richtplaat. Na gebruik berg je de laser veilig op in de meegeleverde stevige Cordura tas.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
3 november 2015
Bron: DeJong&Verder
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over Gereedschap


Producten voor Gereedschap


Gerelateerde artikelenBouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba