Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

FSC België lanceert geupdate leveranciersgids  

FSC België lanceert geupdate leveranciersgids
De online leveranciersgids ikzoekFSC.be werd recent grondig vernieuwd om tegemoet te komen aan het sterk gegroeide én gediversifieerde aanbod van FSC producten op de Belgische markt. Het aantal bedrijven en verkooppunten met een FSC-aanbod blijft immers in stijgende lijn zitten. Maar ook de waaier aan FSC-gecertificeerde producten, o.a. qua afgewerkte producten of binnen de verpakkingssector is sterk vergroot. Deze nieuwe hernieuwde website is  dan ook een pak gebruiksvriendelijker geworden dan haar voorganger door gerichter op zoek te kunnen gaan naar een FSC product of gecertificeerde leverancier, al dan niet zo dicht mogelijk bij uw locatie.

Pocketversie: FSC leveranciersgids 2017

Naast het online gebeuren werd ook een gedrukte ‘FSC leveranciersgids 2017’ gelanceerd. Deze ‘pocket’ versie biedt eveneens een beknopt overzicht van alle Belgische FSC licentiehouders per sector, maar omvat ook praktische informatie rond het FSC systeem, de FSC labels of hoe de FSC-garantie in verkoopdocumenten er juist uit moet zien. In het verleden bleek deze gids alvast een handig instrument voor professionele aankopers bij overheden, bedrijven en organisaties, en dit zal nu niet anders zijn.

Iedereen die graag een exemplaar ontvangt van de ‘FSC leveranciersgids 2017’ kan deze aanvragen via info@fsc.be

U zoekt, maar kan niet vinden?

Indien u gericht op zoek wil binnen het aanbod op de Belgische markt, dan is www.ikzoekFSC.be uiteraard het beste vertrekpunt, daar de informatie hierop voortdurend geactualiseerd wordt.
Ook hier kan het zijn dat u iets specifieks zoekt, maar het niet kan vinden. Aarzel in zo’n geval zeker niet ons te contacteren: niet zelden kunnen we u helpen en/of doorverwijzen.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
29 juni 2017
Bron: FSC België
Nieuwsarchief:   

Meer nieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba