Vastgoed

Your Nature maakt debuut op Batibouw Immovillage

Your Nature maakt debuut op Batibouw Immovillage
Na Batirama en als voorbereiding op de internationale vastgoedbeurs Mipim in Cannes, zal Your Nature ook aanwezig zijn op Batibouw. Your Nature is te vinden in Immovillage, het vastgoeddorp op Batibouw 2018. Meer dan 115 van de eerste 188 vakantiewoningen uit de eerste fase zijn al verkocht of in optie. Your Nature wil de verkoop aan privékopers en investeerders deze zomer afronden en lanceert de toeristische campagne voor vakantiegangers al.

Your Nature, het ecovriendelijke vakantieresort in aanbouw in het domein van Bois de Péronnes in Antoing (Henegouwen), zal voor de eerste keer deelnemen aan Batibouw in Brussels Expo van donderdag 22 februari tot en met zondag 4 maart.

Your Nature staat op stand IM043 in de Immovillage, het vastgoeddorp voor professionals. Voor het tweede jaar op rij brengt Immovillage op Batibouw de standen van immobiliënbedrijven samen, om hen zo beter in de kijker te plaatsen. In Immovillage vinden bezoekers alle expertise en informatie over de immobiliënwereld in één ruimte. De immo-experts van Your Nature informeren daar zowel privékopers als mogelijke investeerders of toekomstige huurders.

In 2018, tijdens de eerste fase van het project, bouwt Your Nature 188 vakantiewoningen in zes verschillende stijlen samen met enkele van de gemeenschappelijke gebouwen zoals een zwembad, een seminariecentrum en een restaurant. In totaal zijn al 115 van de 188 vakantiehuizen van de eerste fase onder compromis verkocht of in optie. Your Nature wil de verkoop in de eerste fase deze zomer afsluiten. In tussentijd begint het ecovriendelijke vakantieresort al met het promoten van het toerisme voor vakantiegangers en blijft het haar vastgoednetwerk uitbreiden met het oog op de volgende fases.

“Your Nature is het eerste ecovriendelijke resort op Europese schaal waarvan meer dan 95% door Belgische bedrijven is bijgedragen”, zegt François Mary, CEO van Your Nature. “Het Your Nature-project is een showcase van Belgische knowhow op het vlak van houtconstructie. Op Batibouw willen we de vooruitgang van ons project voorstellen, samen met andere spelers uit de vastgoedsector. Vandaag sluiten we de verkoopfase af en beginnen we met de toeristische promotie. Onze deelname aan Batibouw, na Batirama, het bouw en renovatiesalon in Doornik, is een goede voorbereiding op het internationale salon Mipim. Dat vindt plaats in maart in Cannes. Daar staan we in het Belgische paviljoen, naast de delegatie van het Waals Gewest.”

Ook interessant