Verwarming & Sanitair

Green iQ speelt de hoofdrol bij Vaillant op Batibouw 2017

Green iQ speelt de hoofdrol bij Vaillant op Batibouw 2017
Duurzaam (ver)bouwen is op Batibouw 2017 een van de centrale thema’s. Ook op de Vaillant-stand zal het Green iQ-label een hoofdrol spelen. Toestellen waarop dit label prijkt, laten zich kenmerken door duurzaamheid, een bijzonder efficiënt energiegebruik én connectiviteit! Geen onbelangrijk element, dat laatste: het geeft u als eigenaar de mogelijkheid om deze toestellen nog slimmer op uw agenda en behoeften af te stemmen. Hoe onvoorspelbaar die ook zijn.

Groene toekomst

De Green iQ-area op Vaillants Batibouw 2017-stand zal geen enkele bezoeker ontgaan. In felgroene tinten zal ze de aandacht trekken op Vaillants intelligente oplossingen voor een groene toekomst. Het gamma omvat warmtepompen, maar net zo goed condensatiegaswandketels. Het is recent nog uitgebreid met de ecoTEC exclusive VCW, een uiterst efficiënte condensatiecombiketel op gas.

Duurzaamheid & efficiëntie

Vaillant-toestellen die het Green iQ-label dragen focussen stuk voor stuk op duurzaamheid. Ze zijn vervaardigd uit duurzame materialen met een hoge graad van recycleerbaarheid. Hun productie vindt hoofdzakelijk plaats in Duitsland, en ook die gebeurt aan lage energiekosten en op maatschappelijk verantwoorde wijze. Strenge kwaliteitsnormen garanderen bovendien de energie-efficiëntie van Vaillants Green iQ-toestellen, van bij de productie tot aan de prestatie. Ze zijn dé toekomst wat klimaatvriendelijk verwarmen betreft. Zo kan een ecoTEC exclusive condensatiegaswandketel een energie-efficiëntieklasse A+ behalen, en een flexoTHERM warmtepomp zelfs tot A+++ gaan.

Green iQ speelt de hoofdrol bij Vaillant op Batibouw 2017

Connectiviteit

Wat de Green iQ-verwarmingsoplossingen nog gemeen hebben, is connectiviteit. Een afspraak buitenshuis die minder lang duurde dan verwacht of op reis vertrokken zonder de verwarming bij te regelen? Dat vormt niet langer een probleem. Intuïtieve afstandsbediening via smartphone of tablet maakt het perfect mogelijk om de gewenste temperatuur onderweg of vanuit het buitenland aan te passen.

Zowel de connectiviteit als de prestatie-efficiëntie komen trouwens maximaal tot hun recht in combinatie met de nieuwe multiMATIC VRC 700-thermostaat en de bijhorende multiMATIC app. Zowel de thermostaat als de app zijn ontwikkeld door Vaillant. Ze spelen dan ook als geen ander in op de technologische finesses en mogelijkheden van de Vaillant-verwarmingsoplossingen. U stuurt uw Vaillant-toestellen via de multiMATIC app dus niet enkel van om het even waar en om het even wanneer aan, maar mag er bovendien op rekenen dat intelligente onderlinge communicatie hun ‘Green iQ’ optimaal benut.

Test de intuïtieve afstandsbediening zelf!

Hoe de multiMATIC app werkt? Bezoek onze Batibouw 2017-stand en probeer naar hartenlust zijn mogelijkheden uit op de iPads in onze Green iQ-area!

Ook interessant