Badkamers

FACQ stelt zijn nieuwigheden voor op BIS-beurs

FACQ stelt zijn nieuwigheden voor op BIS-beurs
Badkamer- en verwarmingexpert FACQ houdt voortdurend de vinger aan de pols van wat er leeft in de sanitaire wereld. Deze Belgische keten, opgericht in 1880, biedt met 13 showrooms, 34 sanicenters en 3 regionale opslagplaatsen een uitgekiend gamma aan oplossingen voor sanitair, verwarming en hernieuwbare energie. Wie zijn badkamer wil inrichten of renoveren, vindt bij FACQ tonnen inspiratie, gedegen advies en persoonlijke ondersteuning tijdens de werken. Van 3 tot 11 oktober kan men FACQ bezoeken op de BIS-beurs in Flanders Expo (Gent), stand 1164 om dé nieuwigheden en trends van het najaar te ontdekken.

Edition 400 van Keuco: exclusief bij FACQ!

Met haar duizenden schitteringen staat kraanwerk in 2015 op het voorplan. Net als luxueuze sieraden zorgen kranen voor verfijning, ongeëvenaarde glans en transparantie. Eén van dé stokpaardjes op de stand van FACQ te BIS is de uitgebreide collectie wastafelkranen Edition 400, waarin Keuco sensuele vormen combineert met blinkend chroom. Deze collectie is exclusief verkrijgbaar bij FACQ.

Het Edition 400 kraanwerk van Keuco gooit hoge ogen met haar slanke vormentaal, nobele oppervlak en buitengewone functionaliteit. Zachte organische vormen gaan harmonieus samen met rechthoekige contouren.
Een absoluut voordeel is de zijdelingse plaatsing van de handgreep, zodat bij het sluiten van de greep met natte handen de uitloop van de kraan droog en proper blijft, vrij van waterdruppels. Ook bijzonder is de onzichtbaar in de uitloop geïntegreerde straalregelaar.

FACQ stelt zijn nieuwigheden voor op BIS-beurs

Ook interessant