Algemeen

Winnaar bekend van Renson Batibouw wedstrijd

De winnaar van de Batibouw wedstrijd van Renson is gekend. Op 17 april werd hij ontvangen op de hoofdzetel van het bedrijf in Waregem, waar hij officieel de cheque voor 5000 euro ventilatie en zonwering in ontvangst nam.

Batibouw 2012 was voor Renson een succes. Heel wat mensen met bouw- of verbouwplannen vonden immers de weg naar de Renson-stand. Ze konden er terecht voor informatie en advies over de innovatieve ventilatietechnologie met SmartZone-principe en unieke TouchDisplay, die zich aanpast aan het leefpatroon van de bewoners en hen voor het eerst toont wat ventilatie voor de binnenlucht in de woning betekent. Ze konden er tevens kennismaken met de Camargue®, een terrasoverkapping met waterdicht lamellendak, die outdoor living echt mogelijk maakt en dat het hele jaar door, zonder last van zon, regen, wind of koude.

Heel wat geïnteresseerden namen van 1 tot en met 11 maart deel aan een online-wedstrijd met als inzet een cheque voor 5000 euro ventilatie en zonwering van Renson - een cheque voor een gezonde woning met een goede luchtkwaliteit en aangename temperaturen op elk moment.

De winnaar is gekend en die werd op 17 april bij Renson in Waregem uitgenodigd voor de officiële overhandiging van de cheque. Dhr. Vandemoortele was alvast heel gelukkig met dit ‘gezonde’ bedrag.


Op de foto: Winnaar Dirk Vandemoortele uit Emelgem (midden) omringd door een aantal mensen van de firma Renson, vlnr Johan Debaere (Public Relations & Communicatieverantwoordelijke), Valentine Batjoens (Verkoopdirecteur BELUX), Jean-François Schmitz (International Marketing Manager) & Nancy Van Hulle (Communicatieverantwoordelijke)
Build for Life