Nieuwbouw

Buitengewoon Belgisch Bouwen: Puur Architectuur

Buitengewoon Belgisch Bouwen: Puur Architectuur is het nieuwe boek in de reeks van het Belgisch Budget Bouwboek. Het is de tweejaarlijkse variant/ spin-off op de klassieke BBB formule. In dit boek tref je een selecte verzameling aan van 50 Belgische eengezinswoningen, zowel nieuwbouw als renovatie, die hoge ogen gooien in de Belgische architectuur. Het budget wordt in deze editie buiten beschouwing gelaten; alles draait om buitengewone architectuur.

In die visie hebben wij de klassieke vormgeving van het Belgisch Budget Bouwboek ook vernieuwd en aangepast aan de kwaliteit van zijn inhoud. Een andere, originele lay-out, meer foto’s, beknoptere teksten in de vorm van een interview met de architect…
De voorstelling van elk project in het boek wordt met de nodige zorg en kwaliteit naar voren gebracht. We laten de architecten zelf aan het woord over hun eigen projecten, zodat de belangrijkste aspecten van de architectuur aan bod komen. Kwalitatieve foto’s, vereenvoudigde presentatieplannen en een technische fiche maken het plaatje compleet.

Technische gegevens:
Titel: Buitengewoon Belgisch Bouwen: Puur Architectuur
Auteur: Uitgeverij 2voor5
Cijfers en letters: hardboard - € 49,95 - blz. 468 - 300 x 300 mm
Gebonden: Ca. 1000 kleurenillustraties

Ook interessant