Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Vrijdag 4 augustus is er aanvankelijk veel bewolking en kunnen hier en daar enkele buien vallen. In de loop van de namiddag neemt, vanaf het westen, de neiging tot buien af en komen er meer opklaringen. Er staat nog altijd vrij veel wind. Die waait uit zuidwest tot west en is matig tot vrij krachtig in het binnenland en vrij krachtig tot krachtig aan zee. Er zijn rukwinden mogelijk tot 50 ŗ 60 km/h. De maxima liggen tussen 18 graden in Hoog-BelgiŽ en tussen 20 en 23 graden elders in het land.

De komende nacht genieten we eerst van brede opklaringen. Later neemt de bewolking toe vanaf het zuiden en kan er ten zuiden van Samber en Maas al wat regen vallen. De minima liggen tussen 10 graden in sommige Ardense valleien en 16 graden aan zee. De wind waait zwak tot matig uit zuidwestelijke richtingen.

Zaterdag trekt een storing vanuit Frankrijk over het land met vooral in het zuidoosten neerslag. Elders zijn enkele buitjes mogelijk, in het noordwesten zijn er vaak opklaringen. In de namiddag breiden de opklaringen zich vanaf het westen uit over de rest van het land en wordt het ook in het zuidoosten droger. De maxima liggen tussen 17 graden in Hoog-BelgiŽ en 22 graden in het centrum. De wind is eerst overwegend zwak uit zuidwestelijke richtingen en wordt geleidelijk matig uit westnoordwest.

Zondag begint de dag zonnig. In de loop van de dag ontwikkelt er zich in het binnenland stapelbewolking maar het blijft overwegend droog. De maxima liggen tussen 16 graden in Hoog-BelgiŽ en lokaal 22 graden in het centrum van het land.

Maandag blijft het droog en wordt het vrij zonnig met hoge sluierbewolking. Het kwik klimt tot rond 24 graden in het centrum van het land. Dinsdag trekt een regenzone over het land en is het meestal zwaarbewolkt. Woensdag en donderdag verwachten we vrij fris en wisselvallig weer met enkele buien. De maxima liggen rond of net boven 20 graden.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
4 augustus 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba