Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Luxe bar met keramisch blad en achterwanden

Luxe bar met keramisch blad en achterwanden
Keukenbladenfabrikant Arte houdt zich niet alleen bezig met het leveren van keukenbladen voor consumenten. Met grote regelmaat nemen zij deel in bijzondere projecten. Zo is er in Maastricht sinds kort een luxe bar met keramisch blad en achterwanden van Arte gerealiseerd. De bar is gevestigd in het twee sterrenrestaurant Beluga loves you van Hans van Wolde en DaniŽlle de Boer, Plein 1992 in de wijk Cťramique. De bar gaat voortaan door het leven als de #belugabar.

Duurzaam en tijdloos

In samenwerking met Michel Oprey & Beisterveld was Arte verantwoordelijk voor het werkblad en de achterwanden. Deze zijn vervaardigd uit het duurzaam en tijdloos Neolith in de kleur Estatuario Silk. Het keramiek bestaat uit verschillende lagen keramisch materiaal, gevormd door verhitting en druk. Daardoor is het keramiek zeer hard en hittebestendig. De natuurlijke grondstoffen zorgen voor duurzaam keramiek met een robuuste uitstraling. De vertaling van de ideeŽn van de sterrenzaak met betrekking tot licht, ruimte en functionaliteit, heeft Slangen Interieur voor haar rekening genomen.

Luxe bar met keramisch blad en achterwanden

Internationale uitstraling

Door het hoge afwerkingsniveau heeft de Belugabar een internationale uitstraling gekregen. Samen met de royaal gevulde champagnebar en bekende cocktails en gin-tonics, is de #belugabar dť plek bij uitstek voor een luxueus avondje uit.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
2 augustus 2017
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba