Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Woensdag 2 augustus is het eerst nog vrij mooi. Maar de zon gaat geleidelijk meer en meer schuil achter hoge en middelhoge wolkenvelden die, bij het naderen van storing over de Britse Eilanden, geleidelijk dikker worden. De eerste regendruppels kunnen in de loop van de avond de kuststreek bereiken. Het wordt zacht met maxima tussen 21 en 23 graden in de Ardennen en de kuststreek en tussen 23 en 25 graden elders in het land. De wind waait zak tot matig uit zuid tot zuidwest.

De volgende nacht schuift de regenzone het land in richting Ardennen maar wordt daar wel minder intens. Helemaal in het zuidoosten blijft het nog droog tot de ochtend. Het is nog zacht met minima tussen 16 en 19 graden. De wind waait eerst zwak uit het zuidoosten, later ruimend naar zuid tot zuidwest en toenemend naar matig.

Donderdag wordt het vaak bewolkt met soms wat regen of enkele buien. In de namiddag verschijnen er meer opklaringen vanaf het westen. De maxima liggen rond 21 graden aan zee en in de Hoge Venen, en klimmen tot 24 of 25 graden in het centrum. Er waait een vrij krachtige, aan de kust zelfs een krachtige wind uit west tot zuidwest. Windstoten tot 60 km/u zijn mogelijk.

Ook vrijdag verwachten we eerst veel wolken met eventueel wat neerslag. Later worden de opklaringen breder. De maxima schommelen van 19 tot 23 graden. Het blijft vrij winderig.

Tijdens het weekend neemt de wind af en blijft het meestal droog. Opklaringen en wolken wisselen elkaar af bij maxima tussen 19 en 23 graden.
Maandag of dinsdag kan een actievere storing ons weer gaan beïnvloeden, maar de timing is nog onzeker. De maxima liggen in het centrum nog steeds rond 22 of 23 graden.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
2 augustus 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba