Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Maandag 17 juli is het eerst nog zwaarbewolkt over het noorden en het noordwesten met plaatselijk lichte regen of motregen. Elders is het wisselend tot zwaarbewolkt en overwegend droog. De zwakke neerslagzone verplaatst zich geleidelijk naar het zuiden. Vooral in het noordwesten en het noorden verschijnen er in de namiddag opklaringen. Het kwik schommelt van 19 tot 21 graden in de Ardennen en van 22 tot 24 graden of hier en daar mogelijk 25 graden elders. De zwakke veranderlijke wind neemt toe tot matig uit noordoost.

Maandagnacht krijgen we overal brede opklaringen en blijft het droog. De minima liggen tussen 13 graden in de Hoge Ardennen en tussen 14 en 16 graden elders. De noordoostenwind waait zwak tot matig, later draait hij naar het oostnoordoosten.

Dinsdag is het eerst vaak zonnig, later verschijnen er meer wolkenvelden, en tegen de avond is er kans op een warmteonweer. Het wordt warm, met maxima van 25 tot 29 graden, en een zwakke tot matige oostenwind.

Woensdag is het wisselend bewolkt met eerst nog brede opklaringen maar vooral na de middag en 's avonds meer wolken met buien en onweer. Ook woensdagnacht blijft het onweerachtig. Plaatselijk kunnen de buien hevig zijn. Het wordt zwoel met maxima van 26 tot 30 graden.
Donderdag is het wisselvallig met buien en kans op onweer. In de loop van de namiddag trekt de onweersdreiging weg naar het oosten. Het wordt minder warm bij maxima rond 24 graden.

Van vrijdag tot zondag is het licht wisselvallig met langere droge perioden en opklaringen afgewisseld met soms wat regen of enkele buien. De maxima in het centrum blijven in de buurt van 24 graden.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
17 juli 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba