Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Donderdag 13 juli wordt het rustig en zonnig. Af en toe zijn er hoge wolkensluiers of enkele stapelwolken. Het wordt iets warmer, met maxima tussen 19 graden in de Ardennen en tot 23 graden in de Kempen. De wind is overwegend zwak en veranderlijk. Aan zee steekt er in de namiddag een zeebries op uit noord tot noordoost en wordt het niet warmer dan 20 graden.
Vanavond en vannacht blijft het rustig en droog en wordt het meestal wisselend bewolkt. De minima liggen tussen 7 graden in de Hoge Venen en 13 graden aan zee bij een zwakke en veranderlijke wind.

Vrijdag bereikt een volgende neerslagzone het land. Na enkele ochtendlijke opklaringen raakt de hemel bewolkt en trekt soms buiige regen van de kust naar de Ardennen. Maxima in de Ardennen en langs de kust van 18 tot 20 graden, in de andere streken van 20 tot 22 graden. Er staat een matige west- tot noordwestenwind.

Tijdens het weekend zorgt een uitloper van het Azorenhoog opnieuw voor vrij mooi en zacht weer. In het zuiden van het land krijgen we waarschijnlijk volop zon. Regenzones die via de Britse Eilanden en de Noordzee voorbijtrekken, kunnen in de noordelijke provincies echter voor perioden met meer bewolking zorgen. De temperaturen gaan in stijgende lijn en bereiken zondag waarden rond of net boven de 25 graden.

Maandag trekt een koufront over het land en vallen er enkele buien of wat regen. Daarna komen we terecht in iets frissere zeelucht. Dinsdag zou het door toedoen van een hogedrukzone ten noorden van ons land droog moeten blijven met opklaringen en wolkenvelden. De temperaturen stijgen tot rond 25 graden in het centrum van het land. Woensdag wordt het waarschijnlijk warmer dan 25 graden maar neemt ook de kans op onweer toe.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
13 juli 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba