Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Tafels, onontbeerlijk in elke leefomgeving

Tafels, onontbeerlijk in elke leefomgeving
De essentie van een tafel ligt in het gevoel dat ze oproept. En dat heeft alles te maken met haar uitstraling, de aanraking, de vorm en het materiaal. De tafel behoort tot het centrum van onze leefomgeving. De krassen op een tafel nemen we er graag bij. Een tafel is alom een gegeerd object voor tal van ontwerpers. Hoe kan het ook anders? We hebben intussen het gamma tafels stevig uitgebreid en geÔntegreerd in onze leefomgeving. Eettafels, salontafels, hoektafels, bijzettafels, wandtafels, bartafelÖzijn vertrouwde vrienden geworden. In hun gedetailleerde uitvoering en verschijning gooien de tafels van Goossens Wonen hoge ogen.

Ronde buizen

Wij vielen bijvoorbeeld voor een aparte eettafel gekenmerkt door de bijzondere kruispoot van ronde buizen. Het zou bijna zonde zijn om stoelen aan de Gs-1302 te plaatsen. De tafels zijn afgewerkt met soft touch lak, wat ervoor zorgt dat het noten blad zijn natuurlijke uitstraling behoudt. De ovale vorm van de tafel geeft een knus gevoel, terwijl iedereen dankzij de lengte toch genoeg plek heeft om te zitten.

Ziel

Bij Goossens Wonen hebben ze oog voor kwaliteit, detail en afwerking. Zo is diezelfde Gs-1302 verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en afwerkingen. Daarnaast kan er gekozen worden voor een strak of verjongd blad. De keuze is quasi eindeloos en ter plaatste advies vragen is een graag gegeven tip. Elke omgeving vraagt om een andere invulling: een tafel moet immers wel bij je passen.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
12 juli 2017
Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba