Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Dinsdag 11 juli wordt het bewolkt tot zwaarbewolkt. De eerste uren van de dag is het overwegend droog, daarna kunnen we een aantal buien verwachten. Het is gevoelig frisser dan de voorbije dagen met maxima van 17 tot 22 graden. De wind waait meestal matig uit het zuidwesten. Vannacht wordt het zwaarbewolkt tot betrokken met daarbij langdurig regen vanaf het westen. Vooral in het noorden kan veel neerslag vallen. De wind is eerst zwak en veranderlijk en later matig uit zuid tot zuidwest. Minima van 13 graden in de Ardennen en van 14 tot 16 graden elders in het land.

Woensdag is het eerst overal zwaarbewolkt en grijs met regen. In de loop van de namiddag wordt het vanaf de kust stilaan droger met meer en meer opklaringen. De maxima liggen tussen 16 graden in Hoog-BelgiŽ en 20 graden in het westen van het land. De wind waait matig tot vrij krachtig en draait van zuidwest 's ochtends naar noordelijke richtingen in de namiddag. Er zijn rukwinden mogelijk tot 50 ŗ 60 km/h. Donderdag krijgen we onder invloed van een hogedrukzone boven de Benelux droog en rustig weer met zon en wolken. Maxima tussen 18 graden in Hoog-BelgiŽ en 22 graden in het centrum.

Vrijdag verwachten we tijdelijk enkele buien vanaf het westen, mogelijk met een paar donderslagen. Met maxima van 16 tot 20 graden wordt het opnieuw wat koeler. In de loop van de dag wordt de wind matig en aan zee vrij krachtig uit noordwestelijke richtingen.

Zaterdag wordt het wisselend bewolkt en blijft het op een lokale bui na droog met maxima van 18 graden in Hoog-BelgiŽ en 22 graden in het centrum. Er waait een matige westelijke wind.

Of een storing zondag of maandag door ons land trekt vanaf het noordwesten is nog niet zeker. Het zou wisselend bewolkt worden met op maandag een grotere kans op buien. Het wordt wel wat warmer met maxima van 21 graden in Hoog-BelgiŽ tot 24 of 25 graden in het centrum van het land.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
11 juli 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba