Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Win een duoticket voor de THUISreis naar Malta met Wienerberger  

Win een duoticket voor de THUISreis naar Malta met Wienerberger
Acht dagen lang rondstruinen op het eiland Malta en samen met je favoriete THUIS acteurs genieten van zon, zee, een mooie omgeving en de vele geneugten van een viersterrenresort: wat zou je daar niet voor over hebben? Als je deelneemt aan de THUISreis-wedstrijd van Wienerberger kan je met je partner, familielid of vriend gratis mee. Een cadeau van 2000 euro. Thuisblijvers hebben ongelijk.

Wat moet je doen?

Check vóór 15 augustus de Wienerberger Facebook of Twitter account. Daar vind je een wedstrijdformulier dat je moet invullen. Via multiple choice moet je aangeven welke gevelstenen van Wienerberger er in het decors van de Withoeve in THUIS werden gebruikt. Als schiftingsvraag moet je raden hoeveel mensen er zullen deelnemen aan de wedstrijd.

Wat kan je winnen?

Er liggen drie duotickets te wachten voor de THUISreis naar Malta van 6 tot en met 13 oktober, met een waarde van 1000 euro persoon. Als je er daarvan een wint, staat er in het viersterren DB Seabank Resort + Spa in Mellieha een tweepersoonskamer tot jouw beschikking voor zeven overnachtingen. Je kan vrij gebruik maken van alle voorzieningen: binnen- en buitenzwembaden, wellness, restaurants, bars. Alles inbegrepen, of wat dacht je?

In goed gezelschap?

En of! Maar liefst zes acteurs van THUIS vergezellen je op je reis naar het eiland: Adil, Waldek, Rosa, Nancy, Marianne en niet te vergeten Simonneke. Het hele verblijf staat in het teken van THUIS, met aangepaste begeleiding en animatie, een dansavond, een quiz, een uniek fotomoment en nog veel meer.

Gewonnen?

Op woensdag 16 augustus sturen we de drie winnaars een e-mail met het goede nieuws. Hou die dag dus je mailbox goed in de gaten. Moeten de winnaars nog snel Maltees leren? Helemaal niet, er is Nederlandstalige begeleiding en een dito infobalie. In Mellieha zal je je meer dan ooit … thuis voelen.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
28 juni 2017
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba