Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Maandag 19 juni krijgen we veel zon en wordt het erg warm met temperaturen van 26 graden in de Hoge Venen tot 31 graden in het centrum. In het binnenland waait de wind zwak uit oostelijke of veranderlijke richtingen. Aan zee steekt na de middag een stevige en verkoelende zeebries op uit het noordnoordoosten.
Vanavond is het eerst nog helder. Vannacht verschijnen er vooral in het westen en in het noorden van het land hoge wolkensluiers. De minima liggen tussen lokaal 13 graden in de Hoge Ardennen en 19 graden in het centrum. De wind waait zwak en aan zee soms matig uit noord tot noordoost.

Dinsdag wordt het zonnig en zeer warm met hoge wolkensluiers. De temperaturen halen 25 graden aan zee, 27 graden op de Ardense hoogvlakten en 31 of 32 graden in het centrum en in Belgisch Lotharingen. De wind waait eerst zwak en later overwegend matig uit het noordoosten.

Woensdag verwachten we nog altijd zonnig zomerweer. Het wordt wel iets minder warm met maxima tussen 23 graden aan zee en 28 graden in Belgisch Lotharingen bij een zwakke tot matige noordoostenwind. Donderdag wordt het opnieuw zeer warm met maxima op veel plaatsen boven 30 graden, mogelijk tot 35 graden. Het blijft zonnig maar op het einde van de dag is een lokaal warmteonweer niet uitgesloten.
Vrijdag wordt het met een westelijke wind minder warm maar halen we toch nog maxima van 23 graden aan de kust tot 30 graden in de Kempen. Het wordt dan wisselend bewolkt met mogelijk een bui.

Volgend weekend wordt het wisselend bewolkt en koeler met kans op een bui maar het lijkt toch overwegend droog te blijven. Met een meestal matige wind uit zuidwest tot west dalen de maxima waarschijnlijk naar 22 à 23 graden in het centrum van het land wat normaal is voor deze tijd van het jaar.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
19 juni 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba