Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Radisson opent een nieuwe Park Inn in het centrum van Luik  

Radisson opent een nieuwe Park Inn in het centrum van Luik
Carlson Rezidor blijft zijn aanwezigheid in West-Europa versterken met alweer een gloednieuw complex in BelgiŽ. De opening van een gloednieuw Park Inn by Radison hotel in Luik is gepland in 2020. ďPark Inn by Radisson zal het negende merkhotel worden van de groep in BelgiŽ en zal zo het merk versterken. In de afgelopen 18 maanden is het Park Inn by Radisson portfolio meer dan verdubbeld en telt de Carlson Rezidor groep 15 hotels in BelgiŽ. Park Inn by Radisson is dan ook het snelst groeiende hotelmerk sinds 2013 in het Belgische middle-market hotelsegmentĒ, zegt Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer of the Rezidor Hotel Group. ďWe zijn onze partners dan ook dankbaar voor hun vertrouwen in ons merk en expertise.Ē

Eerder dit jaar opende Carlson Rezidor al een nieuw Park Inn by Radisson hotel in Hasselt en Brussels Airport. Verder zal de groep binnenkort ook een tweede Park Inn by Radisson hotel openen in Antwerpen (Berchem) en ťťn in Amsterdam (Sloterdijk).

Het Park Inn by Radisson Luik zal 100 kamers tellen met een restaurant, seminarieruimte voor 40 afgevaardigden en een ondergrondse parking. De centrale locatie van het hotel zorgt voor een enorme aantrekkingskracht voor reizigers en shoppers. Gelegen aan de N3 die dwars door de stad loopt, ligt het hotel vlakbij het vernieuwde operagebouw en aan de grens met de grootste winkelstraat in Luik. Bovendien ligt het slechts 200 m verwijderd van de culturele bezienswaardigheden in de stad en is het makkelijk bereikbaar vanuit de luchthaven van Luik (10 km) en het station ĎGare du Palaisí(200 m) met directe verbindingen met Hasselt, Maastricht, Brussel en LiŤge-Guillemins.

Radisson opent een nieuwe Park Inn in het centrum van Luik

Projectontwikkelaar van het gloednieuwe hotel is Bricks & Leisure Real Estate, de Belgische marktleider in hotelvastgoedinvesteringen met meer dan 40 jaar ervaring. Eigenaar van 12 hotels in BelgiŽ, is Bricks & Leisure bijzonder trots en enthousiast om een nieuw hotel te bouwen in de meest groeiende stad in WalloniŽ. Bij wijze van financiering, zal de helft van het hotel verkocht worden aan private investeerders die op zoek zijn naar een veilige en zorgeloze belegging op lange termijn en met een beperkt budget. Wanneer een investeerder een hotelkamer koopt, wordt hij dan mede-eigenaar van het hele hotel.

ďHet concept van hotelinvesteringen is bijzonder populair geworden in BelgiŽ en is onder meer al beloond met de award ĎBeste touristische innovatieídoor de toeristische organisatie VisitFlandersĒ, zegt Thomas Lecluse, Managing Partner van Bricks & Leisure.

Als culturele en commerciŽle trekpleister langs de Maas, is Luik de vijfde grootste stad in BelgiŽ en de meest aantrekkelijke stad in WalloniŽ voor zakenlui en toeristen. Naast talloze activiteiten en bezienswaardigheden zoals het Prins Bisschoppelijk Paleis en de Trappen van Bueren, wordt de stad gekenmerkt door zijn militaire- en staalindustrie. De haven is dan ook de derde belangrijkste binnenhaven in West-Europa en heeft een enorme aantrekkingskracht op hoogtechnologische bedrijven.

Wie meer informatie wil, kan terecht op www.hotelbeleggingluik.be
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
15 juni 2017
Bron: Bricks and Leisure
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba