Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Donderdag 15 juni kunnen we voor de middag genieten van mooie opklaringen. Nadien neemt de bewolking toe en in de namiddag kunnen enkele buien, mogelijk met onweer, zich ontwikkelen, vooral dan in het oosten van het land. Het wordt warm met maxima van 23 graden in de Ardennen tot 29 graden in de Kempen. Aan zee is het koeler met eerder maxima rond 22 graden. De matige zuidenwind ruimt naar het westen. Aan de kust wordt hij later vrij krachtig.

Donderdagavond is er nog kans op een paar onweersbuien over het uiterste oosten. Elders is het droog met opklaringen. Donderdagnacht blijft het droog met vrij veel wolken en soms opklaringen. De minima schommelen van 10 graden in de Hoge Venen tot 15 graden over het noorden bij een matige westenwind.

Vrijdag is het gedeeltelijk tot zwaarbewolkt met kans op wat gedruppel in het noordoosten. De maxima liggen tussen 16 graden in de Hoge Ardennen en lokaal 21 graden in het centrum. De westen- tot noordwestenwind waait overwegend matig.

Zaterdag, na de doortocht van een weinig actief warmfront, is het gedeeltelijk tot zwaarbewolkt en blijft het droog. Het is opnieuw warmer met maxima van 20 graden in de Hoge Venen tot 27 graden in het centrum.

Van zondag tot woensdag bepaalt een hogedrukzone nogmaals het weer. Het blijft dan droog en meestal zonnig. Mogelijk vergroot vanaf dinsdag wel de kans op lokaal onweer. Het wordt zeer warm met zondag maxima rond 29 graden en begin volgende week meer dan 30 graden.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
15 juni 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba