Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Woensdag 14 juni wordt een zonnige en warme dag. In het zuiden van het land kan er tijdelijk wat meer bewolking zijn, maar elders is het overwegend zonnig. Het kwik klimt tot 22 à 23 graden in de Ardennen en tussen 24 en 27 graden elders. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Aan zee kan in de loop van de namiddag een noordoostelijk zeebries opsteken. Vanavond en vannacht wordt het helder en droog. We verwachten minima van 12 graden op de Hoge venen tot 17 graden in het centrum van het land bij een zwakke tot matige wind uit oost, die ruimt naar het zuiden.

Donderdag start nog zonnig met enkele hoge wolkensluiers. Later trekt een zwakke storing van west naar oost over het land en zal de bewolking toenemen. Het is eerst nog warm, vooraleer koelere maritieme lucht wordt aangevoerd. Deze overgang kan plaatselijk gepaard gaan met enkele (onweers)buien. De maxima liggen tussen 25 graden aan zee en 28 of 29 graden in het centrum en het oosten van het land. Er staat een matige wind uit westzuidwest, die aan zee soms vrij krachtig wordt uit west.

Vrijdag wordt het vaak wisselend tot zwaar bewolkt met lokaal kans op een bui. Maxima tussen 15 graden in de Ardennen en lokaal 20 graden in het centrum bij een overwegend matige wind uit west tot noordwest.
Zaterdag krijgen we droog weer met enkele wolkenvelden. 's Avonds worden de opklaringen breder. De maximumtemperaturen liggen tussen 18 en 23 graden. Van zondag tot dinsdag krijgen we droog en zonnig weer en wordt het warm met maxima rond 27 graden op zondag en meer dan 30 graden op maandag en dinsdag.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
14 juni 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba