Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Donderdag 20 april verwachten we droog en overwegend zonnig weer. Vooral in het oosten kunnen er wat stapelwolken ontstaan. Elders zien we voornamelijk hoge sluierwolken. Het wordt iets minder fris met maxima tussen 8 graden in de Ardennen en 11 of 12 graden in Vlaanderen. Er staat een zwakke wind uit veranderlijke en na de middag stilaan noordwestelijke richtingen.

Deze avond zijn er nog brede opklaringen. Vanaf het noordwesten schuiven er echter weldra uitgebreide wolkenvelden landinwaarts. Tegen de ochtend is het op de meeste plaatsen bewolkt tot zwaarbewolkt. Enkel in het uiterste zuidoosten blijven er dan nog opklaringen. Het kwik zakt minder diep. In de Ardennen en in het zuiden, waar de opklaringen het langst standhouden, zakt het kwik nog net onder nul. Elders liggen de minima tussen 2 of 3 graden in de Kempen en 8 graden aan zee. De wind waait eerst zwak uit noordwestelijke richtingen, later matig uit zuidwest.

Vrijdag blijft het meestal zwaarbewolkt met hooguit wat lichte regen of motregen bij tussenpozen. De maxima liggen tussen 10 graden in de Hoge Venen en 14 of 15 graden in het centrum. Er waait een matige wind uit westelijke richtingen.

Zaterdag verwachten we eerst perioden met regen of enkele buien. In de loop van de namiddag wordt het vanaf het noorden overwegend droog met soms opklaringen. De maxima liggen tussen 8 graden in de Hoge Venen tot 11 of 12 graden in het centrum. Zondag blijft het overwegend droog met vrij veel wolken en lokale opklaringen bij dezelfde maxima.

Ook maandag is het lang droog met zon en wolken. Op het einde van de dag nadert een regenzone het noorden van het land Het wordt enkele graden zachter met in het centrum temperaturen tot 14 graden. Dinsdag en woensdag wordt het buiig. De temperaturen stijgen niet hoger dan 10 of 11 graden.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
20 april 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba