Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Win 2 tickets voor de VRT-Thuisdag met de Wienerberger Thuiswedstrijd  

Win 2 tickets voor de VRT-Thuisdag met de Wienerberger Thuiswedstrijd
Goed nieuws! Op zaterdag 27 mei 2017 nodigen de THUIS-acteurs van de VRT je uit in het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke voor hun jaarlijkse THUISDAG. Nog beter nieuws! Met de Thuiswedstrijd van Wienerberger kan je voor die dag twee tickets winnen ter waarde van 25 euro elk. Al wat je moet doen, is de wedstrijdvraag correct beantwoorden via de Wienerberger Facebook of Twitter account. Waar wacht je op?

Als vaste Thuisfan heb je ongetwijfeld al de pallet met Wienerberger kleidakpannen in het atelier van de klusjesploeg De Kabouters opgemerkt. Rond die pallet draait de Thuiswedstrijd van Wienerberger. De wedstrijdvraag luidt namelijk: hoeveel weegt die pallet vol Wienerberger dakpannen, uitgedrukt in kilogram?

Alles gewikt en gewogen? Dan kan je jouw antwoord vanaf 19 april posten via de Wienerberger Facebook en Twitter account. Doe dat wel voor middernacht 18 mei, want op dat ogenblik sluiten we de digitale antwoordbus en kijken we alle antwoorden na.

De 20 deelnemers die het juiste gewicht het meest benaderen, winnen elk twee tickets ter waarde van 25 euro elk. Als twee of meer mensen hetzelfde antwoord hebben gegeven, krijgen de deelnemers die het snelst hebben gereageerd voorrang. Wacht dus zeker niet langer dan nodig om je antwoord te deponeren.

Alle winnaars worden op vrijdag 19 mei via e-mail verwittigd dat ze gewonnen hebben en vinden de felbegeerde tickets later in hun postbus. Hun namen worden ook gepubliceerd op de Facebook pagina van Wienerberger.

De duotickets dekken niet alleen de inkomprijs van 15 euro, maar leveren je ook een koeltas met lunchpakket ter waarde van 10 euro op. Om maar te zwijgen van de unieke kans om je favoriete Thuis-acteur of actrice te ontmoeten en een selfie met hem of haar te nemen.

Wil jij er ook bij zijn? Scan dan het atelier van Adil, Frank en de andere Kabouters met een scherpe weegschaalblik en geeft het resultaat van die röntgenopname door via de Wienerberger Twitter of Facebook account. Alvast veel succes en een mooie THUISDAG gewenst!
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
16 mei 2017
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3808 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba