Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Woensdag 19 april blijft het droog met in de voormiddag brede opklaringen. In de loop van de dag ontstaan er opnieuw meer wolkenvelden. Het is erg fris met maxima tussen 4 graden op de Hoge Venen en 8 tot 10 graden in Vlaanderen. Er staat een goed voelbare noordoostenwind.
Deze avond en nacht blijft het droog en wordt het lichtbewolkt tot helder. Het gaat op de meeste plaatsen vriezen tussen -3 en -5 graden in Hoog-BelgiŽ en tussen -2 en tussen 0 graden in de andere streken. De wind wordt zwak en veranderlijk.

Ook donderdag blijft een hogedrukwig ons weer gunstig beÔnvloeden. Het is eerst droog met brede opklaringen. In de loop van de dag vormen er zich enkele stapelwolken, vooral dan in het oosten van het land. Op het einde van de dag verschijnen er hoge wolken in het westen. De maxima schommelen tussen 7 of 8 graden op de Ardense hoogten en 11 of 12 graden in Vlaanderen. De wind is meestal zwak uit veranderlijke richtingen.

Vrijdag is het zwaarbewolkt met af en toe wat lichte regen of motregen. De maxima halen tot 14 of 15 graden in het centrum bij een matige zuidwestenwind die ruimt naar west tot noordwest. Na de doortocht van een regenzone vrijdagnacht en zaterdagochtend wordt het zaterdagnamiddag wisselend bewolkt met enkele buien. Het wordt niet warmer dan 11 of 12 graden.

Zondag en maandag overheerst de bewolking maar de kans op neerslag daalt. Het wordt nog 1 graadje frisser. Dinsdag verwachten we een storing die van west naar oost door het land trekt.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
19 april 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba