Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Dinsdag 18 april is het wisselvallig met buien die deze voormiddag nog lokaal kunnen gepaard gaan met smeltende sneeuw, ten zuiden van Samber en Maas zelfs sneeuw. De maxima van 4 of 5 graden in Hoog-België tot 10 of 11 graden in Vlaanderen blijven te laag voor de tijd van het jaar. Er staat bovendien een matige en aan zee soms vrij krachtige wind uit noordwestelijke en later noordelijke richtingen.
Vanavond zijn nog enkele buien mogelijk in het oosten van het land, op de Ardense Hoogten met een winters karakter. Vannacht wordt het droog en krijgen we brede opklaringen. In het binnenland kan het licht vriezen tussen -4 graden op de Ardense hoogten en 0 graden in het centrum van het land. In het westen liggen de minima tussen +1 en +3 graden maar kan het vriezen aan de grond. De wind zwakt af en ruimt naar noordoost.

Woensdag bepaalt een hogedrukgebied boven de Noordzee het weer. Het blijft droog met opklaringen en vaak toch ook veel wolkenvelden. Het is erg fris met maxima tussen 4 graden op de Hoge Venen en 9 of 10 graden in Laag-België. Er staat een matige noordoostenwind. 's Nachts gaat het op meerdere plaatsen vriezen.

Ook donderdag blijft het droog met meestal brede opklaringen. De maxima schommelen tussen 7 graden in de Ardennen en 12 graden in de Kempen. Er waait een zwakke wind uit het noorden.
Vrijdag neemt de bewolking geleidelijk toe vanuit het noorden en in de loop van de dag kan er wat lichte motregen vallen. De maxima schommelen tussen 11 en 14 graden.

Zaterdagochtend verlaat een regenzone ons land via het zuiden. Van zaterdagmiddag tot en met maandag wordt het wisselvallig met opklaringen en wolkenvelden en kans op voorjaarsbuien. De maxima zijn opnieuw erg fris en schommelen tussen 8 en 11 graden. Er staat een matige wind uit noord tot noordwest.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
18 april 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba