Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Maandag 20 maart krijgen we meestal veel wolken maar een paar lokale en korte opklaringen zijn toch niet uitgesloten. 's Ochtends valt er tijdelijk af en toe wat lichte regen vooral langs de Nederlandse grens. Overdag wordt het overal vaak droog met slechts plaatselijk nog wat gedruppel. De maxima schommelen tussen 9 en 14 graden. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, aan zee soms krachtig. Rukwinden rond 55 km/u.

Vanavond en vannacht trekt een zwakke storing van west tot oost van het land. Over het westen verwachten we lichte regen en daarna ook over andere streken. Later tijdens de nacht wordt het wisselend bewolkt. De minima liggen tussen 4 en 8 graden. De matige en aan de kust nog vrij krachtige zuidwestenwind ruimt naar westzuidwest.

Dinsdagochtend is het eerst nog regenachtig in het oosten. Later op de dag wordt het overwegend droog met wat meer opklaringen, richting zelfs mooie zonnige perioden over het uiterste westen. De kans op een bui is dan klein. De maxima liggen tussen 6 graden in Hoog-BelgiŽ en 10 graden in Vlaanderen. De wind wordt matig uit westelijke richtingen.

Woensdag begint de dag droog en zonnig. In de loop van de dag neemt op de nadering van een Britse storing de bewolking toe vanaf het westen en in de latere namiddag en avond gaat het regenen. In het oosten wordt het wisselend bewolkt met stapelwolken en mogelijk een lokale bui. De maxima liggen tussen 8 en 12 graden.

Donderdag is er over het algemeen veel bewolking en kunnen er verspreid in het land enkele buien vallen. De maxima liggen tussen 7 en 11 graden. Vrijdag blijft het vaak bewolkt met perioden van regen.
In het weekend blijft het droog met mooie opklaringen. Zondag stijgen de temperaturen opnieuw tot 13 graden maar een strakke noordoostelijke wind versterkt dan het koudegevoel.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
20 maart 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba