Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Koninklijke Ahrend maakt zijn debuut in AziŽ

Koninklijke Ahrend maakt zijn debuut in AziŽ
Koninklijke Ahrend breidt zijn internationale sales- en servicenetwerk uit naar AziŽ. Het bedrijf integreert de Aziatische activiteiten van zijn merk Gispen in Royal Ahrend Asia Pacific (APAC), om in deze regio kantoormeubilair en retailoplossingen te leveren. Hiermee maakt Koninklijke Ahrend zijn debuut op de Aziatische markt. Het is het eerste toonaangevende Europese bedrijf in kantoorinrichting met productie, marketing en sales in AziŽ.

Koninklijke Ahrend biedt de voordelen van een zeer korte levertijd van vier weken en rechtstreekse levering vanuit regionale verkoop- en productiefaciliteiten in Taicang (China). Met de entree van Koninklijke Ahrend op de Aziatische markt is het bedrijf nog beter in staat om zijn klanten wereldwijd te voorzien van inspirerende en collaboratieve werkomgevingen.

Sterke positie in AziŽ

EugŤne Sterken, CEO van Koninklijke Ahrend: "Ons doel is de toonaangevende internationale leider te zijn in het creŽren en leveren van werkomgevingen die inspireren en volop ruimte bieden voor samenwerking. Hiermee willen we bijdragen aan de gezondheid, het welzijn en de prestaties van de gebruikers. Met de overname van Gispen in 2015 genereerden we een sterke positie in AziŽ. We hebben daar inmiddels een regionaal marketing- en salesteam samengesteld en een groot portfolio van Dutch Design-merken opgebouwd, dat perfect aansluit bij de eisen die tegenwoordig worden gesteld aan een flexibele werkomgeving."

Lokaal aanwezig

Het hoofdkantoor van Royal Ahrend APAC is gevestigd in Taicang en huisvest meer dan 120 werknemers in productie, sales en marketing. Vanuit deze locatie kan Koninklijke Ahrend een grote hoeveelheid Dutch Design-producten aanbieden.

Jesse Kamps, Managing Director van Royal Ahrend APAC: "Met onze aanwezigheid in AziŽ kunnen we daar hoogwaardige service van Europese kwaliteit bieden. In ons gehele proces zijn respect voor lokale gewoonten, gemeenschappen en middelen van groot belang. De logistieke keten speelt zich lokaal af en is daarom perfect toegesneden op de Aziatisch-Pacifische markt."

Koninklijke Ahrend maakt zijn debuut in AziŽ

Shanghai Design Fair

Koninklijke Ahrend neemt dit jaar voor het eerst deel aan de Shanghai Design Fair, die van 8 tot en met 11 maart 2017 plaatsvindt. Op de beurs toont Ahrend een breed scala aan nieuwe producten en diensten aan lokale klanten en nationale en internationale architecten en designers. Het nieuwe producten- en dienstenaanbod sluit naadloos aan bij ergonomisch verantwoorde en activiteit-gerelateerde werkomgevingen.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
15 maart 2017
Bron: Ahrend
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba