Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Woensdag 15 maart is het eerst zwaarbewolkt met vanochtend nevel of lokaal mist. Het blijft overwegend droog. In de loop van de namiddag verschijnen er opklaringen. We bevinden ons nog steeds in de relatief zachte lucht en we halen maxima tussen 11 en 14 graden. Er staat een zwakke veranderlijke of noordwestelijke wind.
Vanavond en vannacht klaart het overal verder uit. Bij een nog steeds zwakke wind uit het zuiden kunnen nevel en mist ontstaan, en dalen de temperaturen naar minima tussen 0 en 4 graden, met kans op lichte vorst aan de grond.

Donderdag, na het optrekken van het eventuele ochtendgrijs, wordt het zonnig over het hele land. Er zijn wel wat meer hoge wolkenvelden mogelijk over het noorden van het land. Tijdens de nacht neemt de bewolking toe vanuit het westen maar het blijft droog. De maxima zijn erg zacht en schommelen tussen 13 en 17 graden. De wind is zwak uit veranderlijke richtingen en draait nadien naar het zuiden en wordt matig in het westen.
Vrijdag hangen er lage wolken in de voormiddag. Later op de dag komen er opklaringen. Een bui is niet uitgesloten, vooral dan in het zuiden van het land. Op het einde van de dag neemt de bewolking opnieuw toe vanuit het westen. Het is gevoelig frisser met maxima tot hooguit 10 graden. Matige westen- tot noordwestenwind.

Zaterdag trekt een vrij actieve storing met een goed voelbare wind door het land. Zondag en maandag is het zwaarbewolkt en winderig met een beetje regen.

Vanaf dinsdag lijkt een depressie zich op te vullen niet ver van onze streken. We verwachten dan perioden met buien. Van zaterdag tot dinsdag liggen de maxima in het centrum van het land rond 10 of 11 graden.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
15 maart 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba