Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Donderdag 16 februari is het eerst zwaarbewolkt met vooral in het zuidoosten van het land regen. Elders is het overwegend droog met opklaringen vanaf het noordwesten. De maxima liggen tussen 6 en 12 graden. Er staat een zwakke tot soms matige wind uit het zuidwesten, draaiend naar het westen.
Vannacht wordt het overal overwegend droog, en wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af. In het zuidoosten van het land kan wat nevel of een mistbank gevormd worden. De minima liggen tussen 1 en 6 graden en de wind is matig uit west tot zuidwest.

Vrijdag krijgen we, naast enkele opklaringen, dikwijls ook nog perioden met veel bewolking en soms kan er ook nog wat regen of een buitje vallen, vooral in het noorden van het land en in de Ardennen. Er staat daarbij een meestal matige wind, eerst uit zuidwest tot west, later uit west tot noordwest. In de loop van de namiddag en avond wordt het vanaf het westen rustiger en droger met meer opklaringen. De temperaturen schommelen tussen 4 en 6 graden in de Ardennen, tussen 7 en 10 graden in het centrum en het westen.

Zaterdag is het rustig en droog met in de ochtend grijs en nevelig weer en lokaal ook mist. In de loop van de dag krijgen we meer opklaringen. Maxima tussen 4 en 9 graden.Ook zondag is het rustig en droog maar er zijn meer opklaringen. De ochtend is fris met plaatselijk ook nog lichte nachtvorst, in de loop van de namiddag kan de temperatuur stijgen tot 9 of 10 graden.

Maandag krijgen we meer wind en geleidelijk ook meer bewolking en in de loop van de dag en de nacht valt er ook wat regen. Ook dinsdag en woensdag verwachten we wisselvallig en winderig weer met regelmatig wat lichte of matige regen. Het blijft wel zacht met temperaturen rond 10 graden.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
16 februari 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba