Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Dossier Batibouw 2018

Op Batibouw wint u met Recticel Insulation altijd

Op Batibouw wint u met Recticel Insulation altijd
Win op uw comfort met de nieuwe akoestische isolatie Simfofit. Uw comfort vormt voor Recticel Insulation de drijfveer om elke dag te blijven zoeken naar innovatieve toepassingen voor een aangenaam, gezond binnenklimaat. Recticel Insulation biedt nu ook akoestische isolatieoplossingen aan.

Houdt u van rust en stilte? Of wilt u een kamer inrichten zonder de buren te storen? Dan is Simfofit® dé oplossing om zelf uw akoestisch comfort te optimaliseren. Dankzij de lichte en flexibele panelen in combinatie met de speciaal ontwikkelde lijm voor akoestische panelen, isoleert u uw binnenmuren in geen tijd. U geniet van een geluidsreductie van -60% ofwel Δ Rw = - 12 dB, en werkt eenvoudig af met gipskartonplaten zonder veel extra hulpmiddelen.

Win persoonlijk advies in op maat van uw project

Meer weten over onze nieuwigheden? We lanceren verschillende oplossingen op Batibouw: bezoek de Recticel Insulation stand in hal 5, stand 311.

Komt u niet naar Batibouw? Win dan hier meteen expertenadvies in op maat van uw project. Stel uw isolatievraag aan ons i-team op www.isolatievraag.be U rekent op een oplossing voor uw specifieke situatie. Houd ook onze Facebook pagina in de gaten: hier kondigen we tijdens Batibouw op geregelde tijdstippen een live chat aan.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
15 februari 2017
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over Isolatie


Producten voor Isolatie


Gerelateerde artikelen


Video`s over Isolatie


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba