Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Dossier Batibouw 2017

Ontdek het nieuwe glasbeslag bij ROB tijdens Batibouw 2017  

Ontdek het nieuwe glasbeslag bij ROB tijdens Batibouw 2017
Punch
Tijdens Batibouw 2017 ontdekt u bij ROB in paleis 3 de nieuwste snufjes op het gebied van glasbeslag voor binnenschuifdeuren. Zo zijn er verschillende oplossingen voor diverse stijlen. Om aan uw architecturale ambities tegemoet te komen stelt ROB de ‘nieuwlichter’ Punch voor. Dit ultrafijn geïntegreerd glasbeslag is speciaal ontworpen voor glazen schuifwanden. Het geeft uw architectuur een bijzondere uitstraling omwille van de mogelijkheid om geruisloos te spelen met transparantie. Het geïntegreerde systeem onttrekt de rolelementen volledig aan het oog, enkel het schuivende glas is zichtbaar.

Te monteren in een handomdraai
Punch glasbeslag past in elke architecturale context en houdt gevoelig rekening met factoren als montage. Wat dat laatste punt betreft, laat Punch zich doodgemakkelijk op- of inbouwen en passen de profielen even gewillig tegen een wand.

Muisstil en economisch bedacht
Weet u dat het nieuwste glasbeslag PUNCH glaswanden van maximum 150kg muisstil verschuift? Wat u wellicht ook zal aanspreken is de interessante prijs kwaliteit verhouding waardoor Punch glasbeslag zich op de markt heel sterk onderscheidt van andere oplossingen.

Expert: een superieure blijver

Met het Expert gamma beschikt ROB over een uitmuntend, en tegelijk compact schuifdeurbeslag voor glazen deurgewichten tot 40, 80 en 120 kg.

Regelbaar
De combinatie van kunststofrollen op kogellagers met een geanodiseerd aluminium profiel, verzekeren een lichte en geruisloze werking. De rollen zijn in de hoogte regelbaar, de toegepaste stoppers in dit gamma zijn eveneens verstelbaar al naargelang het deurgewicht.

Superieur
Sierlijke afdekprofielen geven interieur en architectuur een optimale afwerkingstoets.

Om aan de behoefte van de meest veeleisende opdrachtgevers te voldoen, hebben we in het gamma tot 80 kg, naast de standaard kunststofrol, een superieure rol van kunststof ontwikkeld met extra kogellagers van topkwaliteit.

Minimalistische touch
Met een extra compacte reeks brengt ROB inbouwprofielen waarbij het mogelijk is de klemmen tot 3 mm onder het loopprofiel aan te brengen. Deze oplossing biedt een krachtige meerwaarde aan het interieur door zijn minimalistische touch.

Ontdek het nieuwe glasbeslag bij ROB tijdens Batibouw 2017
Expert

Expert telescopisch: Monumentale breedte

Met het telescopisch systeem is het perfect mogelijk woonruimtes tot quasi 4 m breed af te scheiden door twee glazen deuren. Het comfortabele systeem koppelt de twee deuren met een tandriem waardoor - mits het manipuleren van het eerste deurpaneel – beide deuren gelijktijdig bewegen.

Cube crystal: Minimalistische elegantie

Voor minimalistische projecten met glas is de CUBE CRYSTAL een echt buitenbeentje. Het is een uitgelezen systeem waarbij een strak profiel een perfect huwelijk aangaat met glas. Het esthetische effect daarvan laat zich raden. De deur zit zeer kort op de rail en genereert zowaar een zwevend effect. Kortom een architecturale meerwaarde in het kwadraat.

Techniek en esthetiek
De Cube Crystal is eenvoudigweg te monteren op een glazen wand voor deuren tot 80 kg. Daartoe gebruiken we geanodiseerde loopprofielen en afdekprofielen. Verder zijn er de afdekprofielen en afsluitstukken alsook glasklemmen. Techniek en esthetiek knap gecombineerd. Combineer daar het softclose systeem bij om de deur in een zachte sierlijke beweging af te remmen.

Cube: Synthese van vormgeving en engineering

Kubistisch van vormgeving weet dit beslag voor glazen wanden tot 80 kg iedereen te bekoren. CUBE beslag is het zoveelste beslag van ROB dat ijzersterk inspeelt op de noden van hedendaagse architectuur. Elementen als comfort, onderhoud, transparantie en begrenzing spelen daar in mee. Zeker als men weet dat ruimte bepaald wordt door begrenzing, alleen al daarom zijn schuifwanden meer dan een boeiend gegeven. Deuren metamorfoseren in wanden, wanden gaan op in de architectuur. Jawel, wanden staan gelijk aan architectuur!

Softclose
Ook CUBE beslag is te combineren met softclose om de schuifwand soft and gently te sluiten. Een heerlijke techniek, die hart en hoofd van elke architect of schrijnwerker verovert.

Visitop Alu: Eeuwige schoonheid, praktische efficientie

De reeks VISITOP ALU behelst fijn en tegelijkertijd stoer beslag met zichtbaar rollende wielen voor glazen schuifdeuren in het interieur. Het beslag levert ROB in aluminium en betekent een absoluut technisch en esthetisch surplus voor elke binneninrichting.

Ontdek het nieuwe glasbeslag bij ROB tijdens Batibouw 2017
Visitop Alu

Loft: Stoere accemtem. fraaie techniek

Veel meer dan een systeem… dat is nog de beste omschrijving van LOFT. Het beslag genereert beleving en rolgenot, een prachtige knowhow van techniek en visueel genot.

Een smakelijke teaser met een al even heerlijke technische en esthetisch afwerking. Deze serie schuift met het grootste gemak glazen wanden. Roest of zwartkleurig gelakt beslag geven uw loft een ruig accent. Voor architecten is LOFT een mooie meenemer in het conceptverhaal.

Ontdek het nieuwe glasbeslag bij ROB tijdens Batibouw 2017
Loft
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
15 februari 2017
Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over binnenafwerking


Producten voor binnenafwerking


Gerelateerde artikelen


Video`s over binnenafwerking


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba