Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Dossier Batibouw 2018

Batibouw 2017: De badkamernieuwigheden bij Allibert  

Batibouw 2017: De badkamernieuwigheden bij Allibert
In 2017 lanceert Allibert weer een hele reeks nieuwigheden voor de hedendaagse badkamer. Trouw aan het principe van betaalbaarheid, comfort en kwaliteit. De trends? Die gaan van een hypermoderne interactieve toiletkast en een natuurlijke houtlook tot slimme, praktische oplossingen voor het toilet. Kers op de taart is het ‘Fast Pack’ montagepakket voor doe-het-zelvers. In première te ontdekken tijdens Batibouw in Hal 7, stand 305.

OPTY, de regisseur in de badkamer

Wegdromen in de zalige warmte van de badkamer, op de tonen van je favoriete bands? Een van de blikvangers bij Allibert is ongetwijfeld OPTY, de’ interactieve toiletkast’. Via het multifunctioneel bedieningspaneel met touchscreen regel je verlichting, check je de buitentemperatuur en zelfs vochtigheidsgraad, zodat je meteen weet wat aan te trekken! Je favoriete muziek krijg je via de radio met 10 voorgeprogrammeerde stations, of je maakt via bluetooth connectie met tablet of smartphone. Het volume uit de 10 watt speakers heb je uiteraard ook met één ‘swipe’ onder controle. Op-en-top ontspanning voor iedereen binnen handbereik!
  • Toiletkast in wit glanzende afwerking
  • Met 3 spiegeldeuren waarvan de 2 buitenste binnen van een spiegel voorzien zijn
  • Met 6 verplaatsbare glazen leggers
  • Met stopcontact en schakelaar
  • Dubbele LED-verlichting: buitenzijde Led (4,5 W / 230 V) en binnenzijde Led (3 W / 230 V)
  • Energieklasse: Led A/A+
  • 80 x 77.5 x 18 cm
  • Glanzend wit
Prijs: 499,00

Houtlook ASTON en VERONE

Een uitstraling van rust, warmte en degelijkheid: daarvoor staan de nieuwe natuurlijke houtlooks ‘eik vintage’ en ‘eik arlington’, met en zonder nerfstructuur in de houtafwerking. Allibert maakt voor de badkamermeubelen ASTON en VERONE enkel gebruik van PEFC-gecertificeerd hout. Zowel een wastafel in wit polybeton, wit porselein of graniet past perfect bij deze houtafwerking.

Batibouw 2017: De badkamernieuwigheden bij Allibert

ASTON biedt een robuuste aanblik, met zijn geïntegreerde greep die wordt doorgetrokken in de kolomkast. Het badkamermeubel is beschikbaar in verschillende breedtes, combineerbaar met één of twee waskommen in wit polybeton of solid surface graniet. Het meubel is uitgerust met een bovenlade en hoge onderlade Soft Close voor extra veel opbergruimte. De zijrailing verzekert daarbij een praktische verticale opberging. Voor de afwerking kan je kiezen tussen het koelere ‘eik vintage’ of het warmere ‘eik Arlington’.

Batibouw 2017: De badkamernieuwigheden bij Allibert

VERONE heeft een meer verfijnde look, dankzij de centrale gechromeerde greep op lades en deuren, allemaal voorzien van het Soft Close mechanisme. De hoge lades zijn net als bij ASTON voorzien van zijrailing voor een praktische verticale opberging, de kolomkast met Soft Close deur is aan iedere zijde omkeerbaar. VERONE is beschikbaar in ‘donker eik’ en ‘eik vintage’, maar ook in glanzend wit, voor een diepe en prachtige weerspiegeling.

RENJI, de handigste handwas

Een groot gemak op het kleinste kamertje! Allibert combineert in het fonteinmeubel RENJI handige opbergruimte met handwassertje in breedte 40 cm (foto links eik grijs/foto rechts eik arlington), met 1 deur Soft Close en met 1 houten legger binnenzijde. Voorzien van 1 wastafel Malia in polybeton (apart te bestellen) en verkrijgbaar in 4 kleuren.

Batibouw 2017: De badkamernieuwigheden bij Allibert

Elegant basiscomfort: kitmeubel Fast Pack

Batibouw 2017: De badkamernieuwigheden bij Allibert

Praktisch, compact en eenvoudig zelf te monteren. Het kitmeubel Fast Pack (de opvolger van het succesvolle Smart pack kitmeubel) is de ideale oplossing om in geval van beperkte ruimte of budget toch alle basisbadkamercomfort bij de hand te hebben. Meer dan dat, zelfs. Het pakket omvat het badkamermeubel 60 of 80 cm breed met keuze uit volgende afwerkingen ‘glanzend wit’, ‘eik grijs’ en ‘es molina’, inclusief de 2 Soft Close deuren en een wastafel FLEX in polybeton. De spiegel met OKRA led-verlichting en de kolomkast 35 cm breed met omkeerbare Soft Close deur maken het geheel af.

Beschikbare kleuren:
Wit glanzend
Eik grijs
Es molina
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
9 januari 2017
Bron: RCA
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over badkamers


Producten voor badkamers


Gerelateerde artikelen


Video`s over badkamers


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba